Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

12 август 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 79 - " Любим цвят/ цветова комбинация"

Здравейте картичкофурии!
Във вторият петък  на август по традиция очаквате поредната интересна тема на  Greta's Art.
Този месец обаче на Грета й предстоят трепети и подготовки за едно прекрасно събитие...!
Картичкофурии й  пожелаваме всичко най-хубаво и цялото щастие и любов на този свят.

И сега аз, Krissbal  ще се опитам да ви вдъхновя.
Темата, която избрах за вас  е " Любим цвят/ цветова комбинация".
Всеки има един или повече любими цвята , които използва в картичките си. Каквито и картички да правите като погледнете назад най-много са тези в любимите ви цветове.
Можете да участвате с  неограничен брой картички по регламент, възползвайте се да покажете различните си любими цветове  или комбинации. Под комбинация разбирайте съчетание на два цвята, като в случая ако има бяло в картичката няма да се брои за цвят.
Аз съм ви приготвила едно лилаво вдъхновение, надявам се да ви хареса:


Наградата, която ще бъде Изненада, ще получи картичката,  в която останат очите ми :)

    Приятно творене!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 22 август, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.