Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

5 август 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 78 - " Картичка с текстилни елементи"

Дами, казвам се Надежда (fragola) и е мой ред да ви предизвикам.
Иска ми се да да вложите в проектите се колко се може повече текстилни елементи-панделки, дантелки, каквото ви дойде на ум.

Предложила съм ви една моя картичка( отново детска:)) , на която основната каринка е апликация от конци, използвала съм също дантела и нещо подобно на филц.


Наградата е няколко листа от Forever friends за момиче, един печат с маймунки и разни дреболии-скромно, но от сърце.:)


Победител ще е проекта , който най-много ме грабне. Развихрете се!


~*~Nadia~*~

Благодаря на Надежда (fragola) за прекрасното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 август, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.