Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

18 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 72 Обзор

Малко позакъсняхме с публикуването на победителя в предизвикателството Мечоци, зададено от Злати, така че бързам да обявя победителя.
Това е 24 - Miss Emerald с прекрасната си и нежна картичка с мечета!


Честито и ни пиши на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем как ще си вземеш наградата!

А на всички останали - много ви благодарим, че винаги участвате и се стараете в нашите предизвикателства. Да знаете колко ни затруднявате, защото всяка картичка, която измайсторявате е прекрасна и във всяка една от тях виждаме вашата огромна любов и страст към хобито! Удоволствието е голямо!

Мечешки прегръдки от целия екип на Двете елши
Рали

Благодаря на екипа на Двете елши за предизвикателството и обзора.
Miss Emerald освен, че печелиш наградата на Двете елши, ти си и Картичкофурия на седмицата.
Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 72 24 юни - 4 юли 2011г.

Чудесни мечешки картички имаше в това предизвикателство. Признавам си, че изборът беше изключително труден. В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии тази седмица се подредиха по ред а на участието си:
Поли

Cvety

Ценка Драганова

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 72 24 юни - 4 юли 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.