Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

3 юни 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 69 " Изчистена и семпла картичка"

Здравейте, скъпи Картичкофурии!
Поздрави от мен, Ирена :)
Най-сетне се наканих и аз да бъда една от предизвикаващите ви.
Темата, която избрах за това предизвикателство е:
Изчистена и семпла картичка
Реших да ви предизвикам с тази тема, тъй като много обичам точно този вид картички.

За вдъхновение се надявам да ви послужи моята картичка:Победителят ще бъде избран лично от мен, а
за награда ще получи следните нещица:Заповядайте в моя блог, там ще имате възможност да спечелите още нещичко!
Приятно творене!

Благодаря на Иренка за страхотното предизвикателство!
Крайният срок за участие е 23,59ч на 13 юни, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


Все още имате време, ако не сте успяли досега да се включите в Картичкофурийско предизвикателство № 68 "Лайм и лавандула" на Двете Елши.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата "Как се задава предизвикателство"

.