Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

20 май 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство 67 - "Картичка с акордеон елемент"

Здравейте!
Eто ме и мен Lidiya "The Paper Fairy" с предизвикателство при Картичкофуриите!
Да си призная много мислех какво да бъде то и накрая се спрях на нещо много лесно, забавно и ефектно – "Картичка с акордеон елемент".
Малко тежко звучи, но е лесно и приятно за правене. На мен лично много ми харесва баланса между обем и елегантност, който имат елементите направени с тази техника и често прибягвам до нея, особено когато ми трябва цвете, а нямам такова в подходящите цветове. Елементът може да е цвете, част от фон, част от надписа; поне за това се сещам аз. С нетърпение очаквам интерпретациите ви и не се съмнявам, че ще видим много и красиви картички в това предизвикателство!
Това са моите картички, коите се надявам да ви вдъхновят:Иска ми се сама да избера картичката, която ще спечели, и да не използвам Random generator, затова победитят ще бъде избран от мен, а наградата, която ще спечели е тази:


Приятно творене!

Благодаря на Lidiya за страхотното предизвикателство. Сигурна съм, че за всички ще бъде интересно да усвоят една нова техника. Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 май, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 66 "Картичка за дипломиране" на Greta’s Art .
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 23 май.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата "Как се задава предизвикателство".