Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

13 май 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 66 - Картичка за дипломиране

Скъпи картичкофурии,
Тази седмица е време да уважим всички абитуриенти и абсолвенти с ръчно изработени картички.
Вярно е, че всяка една картичка може да се подари по този повод, но нашата задача е да направите картичка специално за дипломиране. Нека има нещо по самата картичка, което да показва нейното конкретно предназначение.
Ето какво подготвихме ниеНаградата, която ще получи един от участниците тази седмица е ваучер за пазаруване от Greta’s Art на стойност 15лв.


Благодаря на Грета и Greta’s Art за много актуалното предизвикателство.
Очакваме вашите участия до 23,59 часа на 23 май, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 16 май.

Каня ви да се включите и в новата Картичкофурийска инициатива - Картичкофурийска география.

Видяхте ли нашите нови две рубрики Картичкофурии представя... и Как да си направим... Очаквам вашите предложения за участници, въпроси към участниците и теми за стъпка по стъпка техниките.Надявам се да се включите с вашите идеи.

А може би би ви било полезно нашето ново " КАРТИЧКОФУРИЙСКО ТАБЛО С ОБЯВИ ". На него картичкофуриите предлагат материалите, които са им вповече или няма да използват. Можете да си харесате нещо и да използвате възможността и вие да предложите нещо ваше ТУК.