Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

15 април 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 62 С три цвята

Привет, Картичкофурии!
Тази седмица предизвикателството към вас ще бъде отправено от мен - Тони от "Творения и вдъхновения". Тези, които са посещавали блога ми, знаят, че моята слабост са семплите картички. И този път няма да изневеря на предпочитанията си и ще ви задам предизвикателство, вдъхновено от минимализма. За да се включите, трябва да направите картичка, при която да използвате само три цвята. Нищо трудно, нали? Е, всъщност има и още едно условие - единият от тези три цвята трябва да е задължително бял и да го използвате като основа за картичката си. За да ви вдъхновя и окуража, ето една моя картичка, която направих специално за вас:

Победителят ще бъде избран чрез случаен подбор и ще получи чудесна награда - множество панделки, два шаблона и книжка със заглавия:Желая ви успех!

Искам да благодаря на Тони за интересното предизвикателство и за прекрасната награда.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 25 април, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 61 Кръг в квадрат и пеперуда на Greta’s Art.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 18 април.

Каня ви да се включите и в новата Картичкофурийска инициатива - Картичкофурийска география.

Очаквайте новата рубрика на Картичкофурии в събота 16 април.