Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

8 април 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 61 Кръг в квадрат и пеперуда

Здравейте!

Екипът на Greta’s Art тази седмица ви предизвиква да направите един квадрат, а в него да поставите кръг. И за да не е съвсем простичко – добавете пеперудки (една или повече). Те може да са в кръга, квадрата или навсякъде.

Звучи съвсем лесно, но ние знаем, че няма да изпълните условието буквално, а ще вложите цялото си въображение, за да ни покажете колко нестандартно може да изглежда една такава картичка.

С нетърпение очакваме вашите реализирани идеи по темата!

Наградата тази седмица е ваучер за пазаруване от Greta’s Art на стойност 15лв.

Нашето вдъхновение за вас, реализирано от Ели


И картичката на Грета:

Благодаря на Грета и на Greta`s Art за интересното предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 18 април, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 60 "Покана за рожден ден" на Нети.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 11 април.

Каня ви да се включите и в новата Картичкофурийска инициатива - Картичкофурийска география.