Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

18 март 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство 58 - Първа пролет

Мили картичкофурии, ето че и аз - Perpeto, се изправих пред най-голямото предизвикателство, а именно – да задам такова :) На 22 Март е Първа пролет. Това ще бъде и темата, по която ще творите този път. На картичката може да има каквото си пожелаете, ама наистина каквото си пожелаете свързано с пролетта по пряк и косвен начин: цветя, зайчета, котенца, дръвчета, тревички, градинки и каквото друго ви дойде на ум. Тъй като навън всичко се разлиства сега и "светът става зелен" единственото условие е на картичките ви да има зелено и да е повече, т.е. не само един малък детайл. С удоволствие ще очаквам зелената феерия, която се надявам да се получи.

Ето и моите варианти на темата:
А ето и наградата:


Благодаря на Perpeto за пролетното предизвикателство. Вижте красивите картички-вдъхнавение, които е направила и чудесната награда, която е подготвила.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 28 март, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 57 "Картичка с копче" на Greta`s Art.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 21 март.За бъдещето на Картичкофурии

Мили картичкофурии във всеки един пост, който пиша в блога добавям този текст:
Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство..
Не знам защо, но имам чувството, че никой не го чете.
Както вероятно знаете в Картичкофурии всеки от вас може да зададе предизвикателство, с което да предизвика остналите с интересна тема или идея.
Това е мястото да благодаря на приятелите ни от Двете Елши и Greta`s Art, за това че две от седмиците на месеца те дават своите чудесни предизвикателства и привлекателни награди.
Остават две или три седмици през месеца, в които вие нашите участниците, можете да се включите.
За съжаление обаче на практика това не се получава. Желаещите да задават предизвикателства са единици и накрая става така, че ми се налага да се моля на момичетата от темата в бг-мамма, които бяха основната група при създаването на Картичкофурии да се включат. Те за щастие никога не са ми отказвали. За това и някой от тях вече са задавали по два пъти.
В рамките на последните месеци в предизвикателствата са участвали почти 200 човека. Много от тях са писали положителни отзиви за интересните предизвикателства, някой от тях са печелили и награди. Когато стане въпрос за задаване на предизвикателства обаче се оказва, че няма желаещи.
Както знаете на практика аз водя този блог на доброволни начала вече над година и влагам в него времето и труда си, за да може да се развива нашето любимо хоби. Ако вие не се включвате и не искате повече да се организират така нещата, то тогава просто ще трябва да се промени цялата идея на блога. Ще се наложи промяна на цялостната концепция на задаване на предизвикателствата.
Пиша всичко това, защото ще е много жалко да се погуби хубавата идея от която започна всичко.