Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

11 март 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 55 Обзор

Здравейте, мили приятели!
Ето, че дойде време за оценяване и раздаване на награди. Тази седмица имаше много прекрасни картички, които изправиха екипа ни пред сериозна дилема. Имаше няколко картички с максимален брой точки и просто нямаше как да решим коя от тях най-много ни харесва. За това оставихме съдбата да реши и тя си избра № 22, Нети. Мила, явно ти върви в Картичкофурийските ни предизвикателства :)
Честито от целия екип!

Благодаря за предизвикатеството и за обзора на екипа на Двете Елши. Честито Нети!


Нети, освен че печелиш наградата на Двете Елши ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш специалният банер като добавиш КФП 55 25 февруари -7 март 2011г.
Честито!

В Картичкофурийското Трио избрано от Картичкофурии се нареждат по реда си на участие:

Dimi

Deni

Neli

Честито момичета, можете да използвате специалният банер "Картичкофурийско трио"

Картичкофурии


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Ако сте пропуснали да се включите в "Картичкофурийска география", записването продължава и картата се обновява постоянно.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 56 "Жените са цветя" на Chiges.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 14 март.

Картичкофурийско предизвикателство 57 - Картичка с копче

Здравейте!
Екипът на Greta’s Art е готов с поредното Картичкофурийско предизвикателство. Новата тема е Картичка с копче.
Рецептата е съвсем простичка. Необходими са ви: картончета, хартийки, поне едно копче, много вкус и съвсем малко фантазия.
Ето как ние приложихме новите ни дървени копчета
Грета

Ани

Наградата тази седмица е Комплект от 35 различни копчета и картончета за картички с точки.Благодаря на Грета и на Greta`s Art за предизвикателството с копчета.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 21 март, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 56 "Жените са цветя" на Chiges.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 14 март.