Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

22 февруари 2011 г.

8-ми март по Картичкофурийски

Наближава 8-ми март и въпреки, че този празник нещо напоследък е доста оспорван и отричан на всяка жена и е приятно да и подарят цветя и нещо друго, пък било то и по повод един останал от социализма празник. Е би било чудесно цветята и подаръците да са всеки ден, но колкото толкова.
Какво ще кажете да не чакаме на мъжете в къщи и само да си направим подаръци.


Наистина малко късно стартира тази инициатива, но мисля, че ще успеем да се организираме и да си подарим една на друга късче красота под формата на ръчно направена картичка. Какво ще кажете?
И така от днес до 23,59ч във вторник 1 март можете да се записвате под този пост. Номерата по реда на записване ще бъдат разбъркани с рандом генератор и ще изпращате на този, който се е паднал след вас, а вие ще получите, от този, чийто ник е над вашия. Последния в списъка ще изпраща на първия.
Списъкът за размяната ще бъде публикуван до обяд на 2 март.

Хайде да сами да си направим осмомартенско празнуване.
Надявам се да се включите.