Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

18 февруари 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 54 „Bg music”

Здравейте книжни феи!

Кой ви предизвиква? Това сме ние RUMILINA „Хей ръчички, хей ги две...” и Рени от „Идеи без край”.
Всъщност за нас участието при Картичкофуриите е двойно удоволствие, защото ще покажем своите картички по темата и ще предизвикваме Вас – талантливите. Ние знаем, че вашите идеи са безкрай и със сръчните ръчички ще сътворите уникални творчески проекти.

„Bg music”- поп и рок музика. Това е темата на предизвикателство.


Всеки от нас има любима БГ песен и сега има шанс да и посвети картичка. Да покажем музикалната култура на картичкофуриите в България.
За щастие българската музика е толкова богата и чувствена. Вярваме, че тази тема ще Ви даде, както много идеи за ръзмисъл, така и вдъхновение за реализацията им.

Изискването е отвън или отвътре на картичката да присъства надпис „BG MUSIC” и да използвате изработено от вас самите текстилно цвете, като жест към нейно величество българската музика.
Моля да публикувате името, изпълнителят и текста на песента, която ви е вдъхновила. Пожелание може и видео клип или линк към песента.
Така всеки посетил блогът Ви,докато гледа картичката, ще разбере коя тема от песента сте въплатили в нея.
Няма ограничение за материалите и техниките, които ще използвате. Важно е доброто настроение и да си тананикате докато творите.
Победителите ще са две фурии, които ще изберем ние двете.
Първа награда ще спечели този, който най-ясно представи своята песен.


Втората ще е за най- красивото текстилно цвете.


Ето и нашите картички:
Руми

Устрем
Изпълнител: Маргарита Хранова
http://textove.com/text.php?song=9609233f
Рени

Вървят ли двама
Изпълнител: Мария Нейкова
http://textove.com/text.php?song=9613eca6

Благодаря на Руми и Рени за предизвикателството. До сега не се беше случвало две фурии едновременно да задават едно предизвикателство, но пък винаги има първи път. Надявам се, че всички обичате българската музика и че ще има много картички вдъхновени от нея.
Крайният срок на предизвикателството е 23,59 на 27 февруари.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 53 "Love is" на Greta`s Art.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 21 февруари.

Каня ви да се включите и в новата Картичкофурийска инициатива - Картичкофурийска география.