Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

17 февруари 2011 г.

Географска карта на картичкофуриите в България.


Географската карта на картичкофуриите в България е готова. Можете да я видите, както и всички написани до сега страници за работата на блога най-отгоре в лявото странично поле.
В нея са включени всички записали се до днес. Подредени са градовете по азбучен ред, а включените картичкофурии по реда на записване.
Картата остава отворена за всеки, който пожелае да се включи в нея.
Можете да продължите да се записвате в пуснатият за целта пост.
Ще ми е много приятно ако в резултат на тази инициатива освен във виртуалното пространство се запознаем и на живо.
И ако си организирате срещи пишете на мейла на блога. Ако желаете ще ги обявявам тук и на страницата на Картичкофурии във Фейсбук.