Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

13 февруари 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 51 - Обзор

Мили приятели,

приключи още едно гостуване на Двете елши при Картичкофуриите и ето дойде момента да обявим още един победител!
Всички картички бяха изключителни и става наистина все по-трудно да излъчим победител, но все пак той трябва да е един всеки път и този път това е Netty, с уникалното впечатляващо, стилно и ... просто няма достатъчно думи да опишем прекрасното й сърце с перли!Честито и очаквай скоро наградката си!

А на всички останали пожелаваме весело настроение и прекрасен уикенд!

Слънчеви усмивки,
Рали

Нети, освен че печелиш наградата а Двете Елши ти си и Картичкофурия на седмицата.Можеш да използваш специалният банер като добавиш КФП 51 28 януари -7 февруари 2011г.
Честито!

В Картичкофурийското Трио избрано от Картичкофурии се нареждат по реда си на участие:

19. Deljana46. Cveti47. morgiana


Честито момичета, можете да използвате специалният банер "Картичкофурийско трио"

Картичкофурии


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.