Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

12 януари 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 47 - Обзор

Приключи Картичкофурийско предизвикателство № 47 - "Празнична картичка" на " Двете Елши".


Мили приятели,

и тук отново искаме да ви честитим новата година от целия екип на Двете елши и да ви пожелаем освен обичайните здраве, щастие, любов и семейна топлина и това никога да не стихва творческото ви вдъхновение и тази нова година да имаме шанса всички да правим все повече красота, с която да радваме любимите си хора!

И сега, тъй-като доста се позабавихме, направо преминавам към победителят, а това е rallito с прекрасната картичка - бутилка. Уникално стилна и празнична е! Честито! Очаквай скоро наградката:)Пожелавам ви весели мигове с Картичкофуриите и Двете елши и очаквайте скоро новото ни предизвикателство!

Рали
Благодаря на Рали и екипа на Двете Елши за прекрасното предизвикателство.

rallito освен наградата на "Двете Елши" ти си Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №47 27 декември 2010г.- 7 януари 2011г.

В Картичкофурийско Трио тази седмица се нареждат по реда си на участие:

MartaGreen-Eyed GirlHristovicaЧестито, момичета, можете да използвате специалният банер "Картичкофурийско трио".


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Каним ви да се включите в Картичкофурийско предизвикателство № 48 - "Бебешка картичка" на Арабела .Крайният срок за него е 22.59 часа в понеделник 17 януари .

Заповядайте на нашето парти по случай рожденият ден на "Картичкофурии" - " Една година Картичкофурии"!