Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

11 януари 2011 г.

Една година "Картичкофурии"!

Картичкофурии празнува своята първа година!
Нека празнуваме заедно тази първа година изпълнена с много красота, емоции и щастие.
На рожден ден като на рожден ден, макар и виртуален в случая.
Какво се прави за първи рожден ден?
Ами има парти с много подаръци и веселба.
Но първо нека се обърнем назад и да си спомним какво постигнахме:)

За една тази година в Картичкофурийските предизвикателства участваха 164 картичкофурии с почти 2000 картички. Много от вас станаха победители в предизвикателствата и спечелиха чудесни награди. Благодаря на всички, които задават предизвикателствата, всички които участват в тях и на последователите на блога и на страницата на Картичкофурии във Фейсбук. Всички вие правите съществуването на този блог възможно. Благодарение на вашето участие и съпричастие Картичкофурии успява да привлича все повече нови хора в редиците на любителите на картички.

Искаме да благодарим на екипа на "Двете Елши" за чудесното сутрудничество през изминалата година, което се надяваме да продължава и през тази.

Благодарим и на Greta's Art за подкрепата и съвместната работа. Очаквайте и през тази година много нови и предизвикателства и награди.

Как да се включите в партито "Една година Картичкофурии"?
1. Сложете снимката на Blog Candy Картичкофурии 1 година в блога си.2. Имате на разположение две седмици, в които да направите картичка посветена на рожденният ден на Картичкофурии като един от победителите ще бъде избран сред авторите на тези картички. Направената от вас картичка ще бъде вашият виртуален подарък по случай нашият първи рожден ден. С тази картичка можете да участвате в колкото други предизвикателства жалаете, включително и в предизвикателство тук в Картичкофурии.

3. Напишете коментар под този пост, в който поставете линк от публикацията на вашата картичка. В коментара си напишете вашите идеи и предложения за бъдещата дейност на Картичкофурии. Авторът на най-интересното предложение също ще получи награда. Текста на коментара ви напишете в публикацията на картичката си, а за тези които ползват албуми - в самият коментар тук.

Ще има и още един победител избран с Рандъм генератор.

Награда за картичка:Награда за най- интересно предложение за бъдещата дейност на блога:Награда изтеглена с Рандъм генератор:
Блог кандито стартира днес 11 януари 2011г. и ще приключи точно на 25 януари 2011г. в 24.00 часа.
Победителите ще бъдат обявени на 26 януари 2011г.


Мили картичкофурии искам да ви благодаря, че заедно изпълнихме една година с красота и творческо вдъхновение. Надяваме се през новата година от живота на блога да има още много игри, награди и забавление и още много нови участници.

Използвам случая да помоля писалите в Анкетата, който правихме за 9-те месеца на блога, че биха задали предизвикателство да се свържат с нас. Нека продължим хубавата традиция нашите участници да се включват и със задаване на предизвикателства.

И последно, но не по важност искам да помоля вашето сътрудничество за Малки картичкофурии. Както знаете това е блог за игри за нашите деца. За съжаление обаче ни е много трудно да привлечем хора, които да задават тези игри. За това искам да ви помоля да ни помогнете в развитието на тази неше инициатива, за да продължи своята работа блогът за детски игри и забавления.