28 октомври 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 90 "Картички-комплект"

Здравейте приятели,

надявам се да успея да обясня точно, какво е предизвикателството за тази седмица, а ако не – мисля, че вдъхновителните картички ще са достатъчен ориентир.

Иска ми се тази седмица, всички вие да се опитате да направите картички- комплект или картички от серия. Няма значение колко картички ще направите, важното е да са поне 2.

Какво имам предвид под „картички- комплект или картички от серия” – ами например, ако използвате картинки или печати, които са от една серия или еднакви картички в различни цветове, също може да са картички, които се допълват по някакъв начин.

Ами – това е!

Приятно творене!

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето на Двете елши.


Както обикновено, пускайте линковете си до 7 ноември, понеделник 23.59 часа. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас седемте (Ем, Рали, Гери, Злати, Светла, Вели и Кали) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Ето малко вдъхновение от нас:

Gery



Em


Zlati


Veliana


Kali


Светла

Рали



Благодаря на екипа на Двете Елши за прекрасното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23.59 часа, 7 ноември, понеделник.


Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.




Няма коментари: