10 октомври 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 86 - "Картичка без печати или принтирани картинки/надписи"

Здравейте сладурки,
Този път май ще се окаже, че заедно ще се потим над темата, която съвсем самосъзнателно реших да поставя за тазседмично предизвикателство. Или пък може хич да не Ви затрудня, знам ли.. :) Много обичам да оцветявам печати и затова върху картичките ми се кипри винаги по някоя картинка, обаче пък не всеки му харесва да оцветява или пък не винаги има време за това. Така че сега ще правим картички, на които не присъстват печати или принтирани изображения/надписи. Надявам се да се забавлявате и с нетърпение ще очакваме да видим картичките ви.

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето на Двете Елши.


Както обикновено, пускайте линковете си до 10 октомври, понеделник 23.59 часа. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас седемте (Ем, Рали, Гери, Злати, Светла, Вели и Кали) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Ето малко вдъхновение от нас:
Em



Gery

Kali


Rali


Svetla


Veliana


Zlati



Благодаря на екипа на Двете Елши за прекрасното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23.59 часа, 10 октомври, понеделник.


Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.



1 коментар:

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Ехаааааааааааааааааа, какво прекрасно предизвикателствоооооооо...Тия дни съм все в разход и чак сега успях да го видя, но..вече нямам търпение да се включа в него! Стряахотни сте, както винаги!