27 септември 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 84 - Обзор

Приключи Картичкофурийско предизивкателство 84 "Визитки" зададено от
Green-Eyed Girl.Ето какво ни написа тя:

Здравейте, момичета!

Задавайки предизвикателството „Визитки”, не съм и предполагала, че изборът на победител ще се окаже толкова труден. Всички участвали картички бяха много оригинални, различни и запомнящи се . А всяка от вас беше вложила сърцето и таланта си при изработването им. На финала се оказа, че предизвикателството беше не само за вас, но и за мен . Искрено се надявам, че сте се забавлявали и че визитките ви ще стигнат до възможно най- много хора.

Като се замисля... всъщност в това предизвикателство всички са победители. Наградата е само формалност. След дълго разглеждане и размишляване реших, че тя ще е за Miss Emerald, чиято визитка- картичка кореспондира не само с авторския й стил, но и с визията на блога, и с личното й амплоа.
Още една, поощрителна награда пък ще отпътува при Анни, която успя да ме „улови” със своята визитка- клетка .

Miss Emerald освен, че печелиш наградата на Green-Eyed Girl, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 84 16-26 септември 2011г.За да получиш наградата си напиши пощенския си адрес на мейла на блога.

В Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии в това невероятно предизивкателство се наредиха по реда си на участие:

3. ~Gery~

21. Cvety



22. Sunshine Fantasy

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 84 16-26 септември 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

9 коментара:

slan4eva каза...

Честито момичета :) с широка усмивка виждам фаворитите си в класацията!!!Браво!

Katya Kovacheva каза...

ПОздравления на Тони и на всички останли момичета! И аз ви желая да сте здрави и да ползвате по-често визитките си! Не успях да се включа, но с радост следях всяка една от вас :)

Поли каза...

Честито! Уникални визитки наистина. А предизвикателството само по себе си даде награда на всяка от нас - повод да си направим визитки :-)))

Donika каза...

Лелееее кога свърши това предизвикателство!? А аз още не съм си започнала визитката дори:-)
Честито момичета, прекрасни както винаги.Проектите ви напоследък стават все по-хубави и похубави!

Cvety каза...

Колко хубаво започва денят :)
Честито на всички отличени, благодаря за моето място в триото и за хубата идея на предизвикателството. И аз мисля, че всеки спечели за себе си :)
Слънчево настроение от мен!

Miss Emerald каза...

Благодаря, момичета! От мен честито на останалите участнички в това толкова интересно предизвикателство, което ни зададе Вели и която съм сигурна, че е срещнала огромна трудност да направи избора си! Не ми се мисли, ако бях на нейно място!

Svetla * каза...

И аз благодаря много , че сте харесали визитката ми . Вчера имах рожден ден и късно вечерта надникнах в блога ви и какво да видя - избрали сте ме в триото :) Страхотен неочакван подарък - благодаря ! :)

Анни Драганова каза...

Аз също съм много благодарна. От сърце се трогнах от оценката на Вели. Това е първата награда, която печеля със своя картичка. Щастлива съм!
Всички визитки, които участваха в предизвикателството, са уникални и красиви. Визитката на Miss Emerald наистина е достоен победител. Прекрасна е!

~Gery~ каза...

Мацки, Честитооо!

Наистина видях страхотни визитки и да Ви кажа честно, болшинството бяха далеч по-добри от моята и направо се чудя какво правя в тоз топ 3. ;) Ама ми е хубаво де!
Наистина всяка от нас спечели за себе си и то благодарение на Вели, която измисли това забавно предизвикателство! :)
Много се радвам за всички участнички и да си раздадете красивите визитки в най-скоро време, защото заслужавате много хора да научат за таланта Ви!:)