15 август 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 77 - Обзор

Здравейте, мили приятели!
Благодарим на всички за участието! Видяхме толкова прекрасни карирани картички в това предизвикателство. Но няма да ви държа в напрежение, а бързичко ще кажа, че победител е Мая Филчева с нейната прекрасна картичка в черно и бяло. Всички много харесахме оригиналната идея и прекрасното изпълнение!



Честито и не забравяй да ни пишеш на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем как ще си вземеш наградата!

Слънчев и усмихнат ден от целия екип на Двете елши
Ем

Благодаря на екипа на Двете елши за предизвикателството и обзора.

Мая, освен, че печелиш наградата на Двете елши, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 77 29 юли - 8 август 2011г.


В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии тази седмица се подредиха по ред а на участието си:

Deljana


nuschinka


Bearkis

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 77 29 юли - 8 август 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

1 коментар:

Анонимен каза...

За дамите със свободно време- открийте десетте разлики между първото място в предизвикатлство "Птички" и "Карирана картичка".Хубава машинка е Биг
шота-който няма-да си купи!