15 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 75 - "Картичка с кон/е"

Здравейте и от мен Детелина!
Много ми е приятно да Ви представя и моето предизвикателство,което се надявам да Ви хареса и вдъхнови за нови още по хубави идеи и дано не Ви затрудни.
Това предизвикателство има 2 условия.
1вото условие е на картичката да има поне един кон,може да са няколко.
2 тото условие е в картичката да сложите текст-пожелание.
Тук също няма ограничения може да използвате част от текст на песен,пожелания за рожден ден,стихотворения или защо не да бъде и нещо ваше авторско.
Ето и моя текст вдъхновение:

Букет от нежни пожелания
ти поднасям в този час
здраве,щастие и радост
да са още 100 рожденни дни.
Да следваш твоите мечти и да имаш
смелост да ги реализираш.Да имаш истинска любов
за цял един живот.
Да си красива и нежна като цялата Вселена
и пътя ти да е обсипан с рози и цветя,но без бодли
и когато един ден си тръгнеш от този свят
ще потърся в лицата последния блясък.


Моята картички-вдъхновения :






И наградата:



Ще избера 3ма победители,като единия ще бъде избран на случаен принцип и ще получи тази награда на снимката,а другия победител ще бъде избран по определен критерий и ще получи награда ИЗНЕНАДА.
Може да има и още един победител, който ще го избера по оригиналност на текст, и оригиналност на картичка.И също ще получи награда Изненада!

Блаодаря на Детелина за интересното предизвикателство. Очаквам вашите картички с коне до 23,59ч в понеделник, 25 юли 2011г.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.




3 коментара:

Te4eto каза...

И пак без никой да ме пита ще си кажа защо няма да се включа. Не защото нямам идея - имам, но второто условие според мен е причината не само аз, но и други да не запретнат ръкави.
Пожеланието е нещо лично. Дори да имам идея за кого ще е картичката не бих споделила личното пожелание!
Друг е въпроса, че често се случва когато правиш картичка за предизвикателство тя да не е персонализирана... е, какво пожелание да и сложа. Пиша това, за да не си мисли Детелина че темата не е интересна... просто детайлите на заданието не са добре обмислени и затова и участията не валят.

Поли каза...

Само да обърна внимание, че на първата ми публикация под № 7 се отваря началната страница на блога ми, а не публикацията "Чудеса" с която участвам.

slan4eva каза...

Поли , такъв линк си сложила :) Трябвало е да си отвориш темата и тогава да копираш линка:) Гуш и дано това не попречи на успеха ти!:)