25 март 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 59 Pop-Up Cards

Здравейте креативни дами,

За тази седмица съм намислила нещо много забавно, с което ще Ви предизвикам.

Всеки обича картичките, но съм убедена, че би бил още по-зарадван ако от вътре изкочи още някаква изненада. Затова тази седмица темата на предизвикателството ще е Pop-Up Картички или с други думи, картички, от които изскача нещо интересно, когато ги отворите.

Искрено се надявам да се забавлявате и да направите много интригуващи неща! :)

Както обикновено, пускайте линковете си до 4 април, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на картичката
• Прецизност

Наградата за победителя е ваучер за покупки от нашето магазинче на стойност 15 лева.


Ето и малко вдъхновение от нас:

Гери:


Светла:

Ем:



Усмивки и приятно творене от мен - Гери.

Благодаря на Гери и на креативните дами от Двете Елши за интересното предизвикателство и за прекрасните, вдъхновяващи картички. Чудесна награда за някой любител на Pop up картичките.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 4 април, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Ако сте пропуснали да се включите в "Картичкофурийска география", записването продължава и картата се обновява постоянно.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 58 "Първа пролет" на Perpeto.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 28 март.


Няма коментари: