Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

11 март 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство 57 - Картичка с копче

Здравейте!
Екипът на Greta’s Art е готов с поредното Картичкофурийско предизвикателство. Новата тема е Картичка с копче.
Рецептата е съвсем простичка. Необходими са ви: картончета, хартийки, поне едно копче, много вкус и съвсем малко фантазия.
Ето как ние приложихме новите ни дървени копчета
Грета

Ани

Наградата тази седмица е Комплект от 35 различни копчета и картончета за картички с точки.Благодаря на Грета и на Greta`s Art за предизвикателството с копчета.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 21 март, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 56 "Жените са цветя" на Chiges.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 14 март.2 Comments:

Ducky said...

Предизвикателството е много добро, а наградата на мен лично много ми допада! Приятно ми е да използвам копчета в майторийките си. При мен дойде вдъхновението...
Хайде, успех на всички! :)

Рени said...

Отдавна не бях използвала копчета върху проектите си,но ето че ми се отдаде възможност.Затова обичам предизвикателствата-карат ни винаги да бъдем различни и да експериментираме!