Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

28 декември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 46 - Обзор!

Приключи Картичкофурийско предизвикателство № 46 - "Таг/Етикет" на Kukuletka - I love quilling
Вземаме предвид направения коментар от Марта и включваме и нейният таг, с който участията в предизвикателството стават 47.
Извиняваме се за проблема с Линкито.Затварянето е станало по независещи от нас причини.

Ето какво ни написа Kukuletka:

Здравейте,милички фурийки!
Благодаря Ви от сърце за участието в моето предизвикателство.Съжалявам,че много от вас не се включиха заради вълненията около Най-светлия празник Коледа.Изборът е труден за мен и реших,че най-добре е да завъртим машината.
И победителят е


Честито на Cveti!Благодаря на Kukuletka за прекрасното предизвикателство.
Cveti!, честито!
Освен наградата на Kukuletka ваучер за прекрасният магазин Greta's Art ти си Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №46 17-27 декември 2010г. За да си получиш наградата те моля да напишеш адреса си на мейла на блога.

В Картичкофурийско Трио избрано от Картичкофурии тази седмица се нареждат по реда си на участие:

Yanina


rumilina


Bilba


Честито, момичета, можете да използвате специалният банер "Картичкофурийско трио".


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Каним ви да се включите в Картичкофурийско предизвикателство № 47 - "Празнична картичка" на Двете Елши.Крайният срок за него е 22.59 часа в петък 7 януари .