Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

8 декември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 43 - Обзор

Приключи и предизвикателството на Двете Елши - Цветна комбинация.

Това ми е написала Рали относно победителя в това предизвикателство:

Здравейте, мили приятели!
Бяхме очаровани от многото красиви картички, които сияеха в прекрасните цветове на предизвикателството. Беше много трудно да изберем само един победител, защото имаше много достойни за награда картички. Сигурна съм, че с нетърпение очаквате да видите кой ще грабне наградата, затова нека даваме по същество - Победителят в това предизвикателство е Сузи с нейната страхотна картичка врата. Честито на победителката!
Моля те, пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем къде да ти изпратим наградката.
Сузи честито, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №43 26 ноември - 6 декември 2010г.


Нашето Картичкофурийско трио по реда на участие:

Весела КертинNadet:o)Тони


Честито, можете да използвате специалният банер "Картичкофурийско трио".

Тук можете да видите прекрасните картички на всички участници:
video

Липсва само картичката на kallinceto0, тя е качена в сайт, който не позволява нейното сваляне.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в предизвикателството " Картичка с елхичка " на Гери - ~ Spring Fairy ~. Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 13 декември.

Наближава Коледа. Нека продължим традицията и да следваме коледния дух. Включете се в Картичкофурийска Коледа - размяна на ръчнонаправени картички.