Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

30 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 42 - Обзор

Приключи и предизвикателството на unicorn - Картичка с шейкър елементи. Признавам си, че на мен не ми се отдаде да направя такава картичка, но бях наистина възхитена и очарована от прекрасните творби на нашите участници. Браво момичета, вие сте истински майстори.
Това ми е написала unicorn относно победителя в това предизвикателство:
Избрах победител за моето предизвикателство и това е goldie с номер 17.goldie, честито, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №42 19 ноември - 29 ноември 2010г.
Моля те, да напишеш адреса си на мейла на блога, за да можеш да получиш наградата си.

Искам да ви представя и новата идея на Картичкофурии, която стартира с това предизвикателство. Тя е резултат на вашите препоръки при последното Blog Candy.Картичкофурийско трио ще бъде представяно във всяко предизивкателство, чийто победител е само един. Ще бъдат избирани трима човека, които ще бъдат част от Картичкофурийското трио и ще имат банер, който да сложат в блоговете си.
Признавам си, че изборът е изключително труден и че всички показани неща са много красиви и оригинални.
И така Картичкофурийско трио по реда на участие:
МимиDobymal4evaА това е банерът


Честито на всички победители и благодаря на всички, които се включиха в това предизвикателство.

Тук можете да видите участвалите картички:Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.Все още имате време да се включите в предизвикателството Цветна комбинация на Двете Елши. Крайният срок за него е 12,30ч в понеделник 6 декември.

Наближава Коледа. Нека продължим традицията и да следваме коледния дух. Включете се в Картичкофурийска Коледа - размяна на ръчнонаправени картички.

Картичкофурийски дебют - 11

Отново е време да представим нашите дебютанти. Много е радостно и вълнуващо, че все повече нови хора се присъединяват към отбора на картичкофуриите.
Днес искам да кажа добре дошли при нас на:
Nelkai участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло на Двете Елши.
Нейният блог е Nelka
rosi участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.Pepi участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.
Нейният блог е "beautiful world"
Цвета Коцева участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.
Нейният блог е "Floriart-design"

Milina Jordanova участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.
Нейният блог " Milina Jordanova "
dobrinca участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.
Това е нейният Албум в Picasa.


goldie участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.

Нейният блог е goldieDellany участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 43 - Цветна комбинация на Двете Елши
Нейният блог е "Дневникът на един нещотърсач"Благодаря ви за участието в предизвикателствата на Картичкофурии и искрено се надавям да продължите да участвате в нашите предизвикателства.

Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 15-30 ноември 2010 към него.

КартичкофурииНаближава Коледа. Нека продължим традицията и да следваме коледния дух. Включете се в Картичкофурийска Коледа - размяна на ръчнонаправени картички. Все още имате време да се включите.