ТРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

13-14 април 2019г.

хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов"

гр. Русе

ПРОГРАМАТА

Картичкофурии ви канят да се включите в Тринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 13-14 април 2019г. в хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов", гр. Русе.

30 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 42 - Обзор

Приключи и предизвикателството на unicorn - Картичка с шейкър елементи. Признавам си, че на мен не ми се отдаде да направя такава картичка, но бях наистина възхитена и очарована от прекрасните творби на нашите участници. Браво момичета, вие сте истински майстори.
Това ми е написала unicorn относно победителя в това предизвикателство:
Избрах победител за моето предизвикателство и това е goldie с номер 17.goldie, честито, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №42 19 ноември - 29 ноември 2010г.
Моля те, да напишеш адреса си на мейла на блога, за да можеш да получиш наградата си.

Искам да ви представя и новата идея на Картичкофурии, която стартира с това предизвикателство. Тя е резултат на вашите препоръки при последното Blog Candy.Картичкофурийско трио ще бъде представяно във всяко предизивкателство, чийто победител е само един. Ще бъдат избирани трима човека, които ще бъдат част от Картичкофурийското трио и ще имат банер, който да сложат в блоговете си.
Признавам си, че изборът е изключително труден и че всички показани неща са много красиви и оригинални.
И така Картичкофурийско трио по реда на участие:
МимиDobymal4evaА това е банерът


Честито на всички победители и благодаря на всички, които се включиха в това предизвикателство.

Тук можете да видите участвалите картички:Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.Все още имате време да се включите в предизвикателството Цветна комбинация на Двете Елши. Крайният срок за него е 12,30ч в понеделник 6 декември.

Наближава Коледа. Нека продължим традицията и да следваме коледния дух. Включете се в Картичкофурийска Коледа - размяна на ръчнонаправени картички.

Картичкофурийски дебют - 11

Отново е време да представим нашите дебютанти. Много е радостно и вълнуващо, че все повече нови хора се присъединяват към отбора на картичкофуриите.
Днес искам да кажа добре дошли при нас на:
Nelkai участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло на Двете Елши.
Нейният блог е Nelka
rosi участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.Pepi участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.
Нейният блог е "beautiful world"
Цвета Коцева участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.
Нейният блог е "Floriart-design"

Milina Jordanova участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.
Нейният блог " Milina Jordanova "
dobrinca участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.
Това е нейният Албум в Picasa.


goldie участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.

Нейният блог е goldieDellany участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 43 - Цветна комбинация на Двете Елши
Нейният блог е "Дневникът на един нещотърсач"Благодаря ви за участието в предизвикателствата на Картичкофурии и искрено се надавям да продължите да участвате в нашите предизвикателства.

Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 15-30 ноември 2010 към него.

КартичкофурииНаближава Коледа. Нека продължим традицията и да следваме коледния дух. Включете се в Картичкофурийска Коледа - размяна на ръчнонаправени картички. Все още имате време да се включите.

26 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 43 - Цветна комбинация

Мили приятели,

днес откривам първото цветово предизвикателство на Двете елши на гости при Картичкофуриите и ще ви предизвикам да направите картичка, включваща цветовете, които ще видите по-долу.Единственото изискване е на картичката да ги има ВСИЧКИ тези цветове и те да са преобладаващи на картичката, т.е. като се погледне тя лесно да се види цветовата комбинация.

Както обикновено, пускайте линковете си до другия понеделник до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата за победителя е микс от 10 пакетчета с разноцветни мъниста!

Ето и малко вдъхновение от нас:

Рали:


Гери:


Светла:


Ем:


Приятно майсторене,

Рали

Благодаря на Рали и на екипа на Двете елши за предизвикателството и за чудесните вдъхновяващи картички.
Крайният срок на предизвикателството е 12,30ч в понеделник 6 декември.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Все още имате време да се включите в предизвикателството Картичка с Шейкър елементи на "unicorn". Крайният срок за него е 12,30ч в понеделник 29 ноември.

Искам да предупредя, че това е последното използване на тази система за съхраняване на линкове. След 17 дни тя става платена. Тъй като аз нямам възможност да я плащам, няма да я използвам. Ще се опитам да измисля начин, по който да съхраня добавените досега линкове към картички, защото при прекъсване на контакта със сървъра се притеснявам, че ще изчезнат и те. Извинявам се за неудобството.

23 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Обзор

Искам да се извиня за забавянето на обзора. Ето това е написала Грета като обобщение на предизвикателството:

Скъпи Картичкофурии,
Много сме щастливи, че в предизвикателството тази седмица видяхме 85
рамки. Изключително оригинални хрумвания, куп нестандартни идеи и много
прецизно изпълнени картички.
Не беше никак лесно да отличим победителя, но след дълъг размисъл избрахме
картичка 19 на Te4eto. Тя печели ваучер за пазаруване от Greta’s Art на
стойност 15лв.


И тъй като участниците бяха много, а картичките невероятни ще има и две
допълнителни награди
Комплект рамки по избор ще получат Gery с картичка номер 30


и Bearkis с картичка номер 44.


Моля, победителите да ни пишат на info@gretasart.com, за да уточним
подробностите по изпращането на наградите.
Това беше първото предизвикателство на Greta’s Art в Картичкофурии. За да
отпразнуваме заедно това ново начало сме Ви подготвили още една изненада.
Всички участвали в предизвикателството „Рамка” ще получат подарък 3бр
рамки при направена поръчка от нашето магазинче до края на седмицата!

Пожелаваме Ви безброй усмивки!

Благодаря на Грета за чудесното предизвикателство и за многото награди.

Te4eto, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №40 12 ноември - 22 ноември 2010г.

Тук можте да видите участвалите картички:


Надявам се да се включите и в новото предизвикателство Картичка с Шейкър елементи на "unicorn". Крайният срок за него е 12,30ч в понеделник 29 ноември.

Наближава Коледа. Нека продължим традицията и да следваме коледния дух. Включете се в Картичкофурийска Коледа - размяна на ръчнонаправени картички.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога искам да помоля първо да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

22 ноември 2010 г.

Картичкофурийска Коледа!

От днес остава само един месец до Коледа. Днес с моите деца ще пишем писмо на дядо Коледа и реших, че можем и в Картичкофурии да се включим в писането на писма до добрия старец.

И тъй наближава Коледа! Първата Коледа на Картичкофурии! Повечето от нас отдавна ги е завладял Коледният дух, а в последното предизивкателство заваляха толкова прекрасни снежинки, че се чудя как не ни затрупаха и навън.
В очакване на снега и настъпващите празници Картичкофурии организира Картичкофурийска Коледа!Какво ще представлява тя?

Размени с друг своето Коледно настроение! Направи Коледна картичка и зарадвай другиго! Отвори пощенската си кутия дни преди празника и намери Коледното послание, което някой е сътворил за теб.

Желаещите да участват в Картичкофурийската Коледа могат да го направят, като се запишат в Мр Линки. Вече знаете как става това. Линка, който ще използване може да е на блог или албум. Ако нямате блог или албум, но искате да участвате можете да го направите като оставете коментар под този пост. Вашето участие, ще бъде добавено в края на основния списък, поради невъзможност за проследяване на поредността.
Няма допълнителни условия за участие, но ако споменете за Картичкофурийската Коледа в блоговете си или ФБ акаунтите си ще сме ви благодарни.

Срокът за записване е до 12,30 ч на 14 декември 2010г.
Ще се опитам в рамките на деня да публикувам списъка за размяната. Тя ще става на същият принцип като размяната за 2 октомври. Номерата ще бъдат разбъркани с рандом генератор и ще се изпраща на този, който се е паднал след вас, а вие ще получите, от този, чийто ник е над вашия. Последния в списъка ще изпраща на първия.
Така ще има достатъчно време за изпращане, преди Коледната истерия да е завладяла БГ Пощи.

1. te4eto
2. Hristovica
3. Dimitrina
4. Perpeto
5. veselina
6. Маги
7. mimi
8. Krissbal
9. Ivolina
10. Рени
11. Lenny
12. rumilina
13. Юлия Андреева
14. Valchen
15. Ганима
16. Nikol
17. Kaxala
18. Suzi
19. danka
20. Jeni
21. Green-Eyed Girl
22. krasimir
23. Nelkai
24. addii
25. Greta
26. Netty
27. Pink-and-Blue
28. Toni
29. Neli
30. Лидия
31. Julka
32. Chiges
33. Nadet:o)
34. Deljana
35. Geri Urumova
36. Donika
37. blue_dream
38. Lara
39. Bearkis
40. Lionelsa
41. doby
42. krechi
43. Dani
44. arabela
45. temmi
46. Gery
47. Milena
48. Nice^day
49. ne11
50. Rosi
51. anubhis
52. Лилия Иванова
53. Rony
54. Galina Belinska
55. Boryana
56. Pepi
57. Mia
58. arcadia
59. siskus


Преписвам списъка с участници до тук, тъй като използваният продукт за съхраняване на линкове става платен. Аз нямам възможност да го плащам и няма да го използвам повече, но съществува възможност да се загубят добавените до сега линкове.

Моля, желаещите да се включат в размяната от сега нататък да пишат коментар към този пост.
Благодаря.

19 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 42 - "Картичка с Шейкър елемент"

Привет от мен Жени - "unicorn".
Тази седмица е мой ред да ви предизвиквам и след дълго умуване се роди и днешната темичка - Шейкър елемент:))
Всички знаем какво е и много от нас сме го правили и силно се надявам,че ще ви хареса и ще ви е забавно да творите по темата:)Който искка може да си припомни как точно се прави с урока на Светлето в нейният блог или при Елшите:)
Сигурна съм,че ще видя невероятни красоти и още от сега се подготвям за трудният момент,когато ще трябва да избера една ,която да вземе наградата:))))
Приготвила съм ви нещичко за вдъхновение и много се надявам да ви помогне:))))


А ето я и наградата:Благодаря на Жени за предизвикателство и за предоставената чудесна награда. Крайният срок на предизвикателството е 12,30ч в понеделник 29 ноември.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в предизвикателството на Greta`s Art - Картичка с рамка. За него крайният срок е 12,30ч в понеделник 22 ноември.

15 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Обзор

Въпреки почти лятното време навън тук при Картичкофурии валя обилно сняг по време на последното предизвикателство. Наваляха 91 картички със снежинки, което е нещо като рекорд в блога. Повече картички е имало само в благотворителното предизвикателство за СОС Детски селища.
Време е за победителите.
Първият избор е с рандом генератор и това е


Това е Verdji и нейната картичка Снежинка за готвачи.


Verdji, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №40 5 ноември - 15 ноември 2010г.

А това е написала Юлия като обзор на предизвикателството Снежинка:

Момичета, както вече писах свят ми се зави от толкова красота, и съм безкрайно благодарна на всяка от вас за труда, желанието и креативноста, която проявихте! Направихте ме много щастлива и ме усмихнахте за седмици напред! Радвам се, че темата ми толкова много ви допадна и ме засипахте с картички коя от коя по-хубава! И понеже аз самата не обичам да чета дълги писания минавам направо на победителите:
Наградата за куилинг снежинка печели Деляна /не можах да реша коя от двете снежинки е по-хубава, защото са уникални/

И понеже не успях да се спра на един победител /исках всички да наградя, но няма да мога/
Ето победителите по реда на участие:
Светлето: Creative

Lionelsa

Ели Василева

Meri

Lidiya

Нети

Димитрина

Течето

Наградите може да не са всички като тaзи на снимката, но ще е нещо различно и полезно ;)
За мен беше чест и удоволствие да бъда предизвикваща и да изживея цяла седмица посветена на вашите творения по моята тема! Благодаря ви!
Юлия

Благодаря на Юлия за чудесното предизвикателство, което привлече толкова участници и за наградите, с които зарадва толкова много хора.

Моля всички наградени да напишат адресите си на имейла на блога, за да получат наградите си.

Надявам се да се включите и в новото предизвикателство Картичка с рамка на Greta`s ArtКрайният срок за него е 12,30ч в понеделник 22 ноември.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога искам да помоля първо да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Картичкофурийски дебют - 10

Неусетно се изтърколи половината ноември.В началото се топлехме, след това се наслаждавахме на най-различни снежинки...
Посрещаме с Добре дошли нашите дебютантки:

Katerinaучаства за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло зададено от Двете Елши.
Evelina участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло зададено от Двете Елши.
Това е нейният блог "dragonfly"Petia участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло зададено от Двете Елши.
Нейният блог е
"colorful dreams Работилничка за шарени мечти"

Green-Eyed Girl участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло зададено от Двете Елши.
Нейният блог е "The Green-Eyed Girl"
Августина участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло зададено от Двете Елши.
Нейният блог е Сватбени покани АвгустинаElitsa участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло зададено от Двете Елши.
Нейният блог е "В тишината.."


Лилия Иванова участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.
Нейният блог е "Блогът на Лили"
Мери също участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.
Нейният блог е "meri design"Geri Urumova също участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.
Нейният блог е "Handmade by Geri with love"

Димитрина участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.
Това е нейният Албум във Фейсбук.
Мария участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.
Perpeto - Petia Tzekova също участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.
Това е нейният Албум в PicasakrE участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки зададено от Юлия Андреева - July Art.Благодаря ви за участието в Картичкофурийските предизвикателства. Надявам се, че освен дебютанти ще станете и постоянни участници.
Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 1-15 ноември 2010 към него.

Картичкофурии