5 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Снежинки

Първото предизвикателство за ноември го задава Юлия Андреева - July Art. А какво е то, можете да разберете, като прочетете какво е написала:
Най-после дойде и моят ред да ви предизвикам и понеже ме хващате на куилинг вълна мислех да е нещо в тази техника, такава тема обаче вече имаше. После се замислих, че и без това всички в момента усилено творим коледни картички, та нека темата е в този дух. И без повече приказки ви предизвиквам с тема "Снежинки" - всякакви видове и всякакви цветове /ще ви дам жокер - тази година ми се иска коледните картички да не са в стандартните банални цветове, а по свежи и живи - освободете въображението си/.
Наградите ще са 3 бр. Двете са абсолютно еднакви - едната за картичката, която ще избера аз, а другата за тази, която ще изберем на случаен принцип.


Ще има и трета, която ще е за най-хубавата според мен снежинка изработена с куилинг техника.


Ето моите картички, за да помогнат на вашата муза и да ви настроят:Държа да отбележа, че чернобялата е дело на дъщеря ми, която за пръв път пробва тази техника.
Забавно и снежно творене от мен: Юлия

Благодаря на Юлия за така старателно подготвеното предизвикателство и за предоставените от нея чудесни награди. Ще има рояк от снежинки при картичкофуриите тази седмица. От топлото отиваме на студеното;)
Крайният срок на предизвикателството е 12,30ч в понеделник 15 ноември.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.


Все още имате време да се включите в 39-то Картичкофурийско предизвикателство Топло! на Двете Елши. Не пропускайте своя шанс да спечелите много сладурския печат. Предизвикателството преключва в 12,30 ч в понеделник 8 ноември.

Варненска картичкофурийска среща 3

Всички варненки и гости на Варна са поканени на среща на картичкофуриите на 13 ноември събота от 16,30 в кафенето пред Спортна зала. Това, което е като дървена къщичка пред магазинчето с бонбоните.