Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

23 октомври 2010 г.

Втора седмица за Картичкофурийско предизвикателство № 38 - "Love letters" & "Script / newspaper"

Поради малък проблем с пускането на ново предизвикателство се удължава срокът на Картичкофурийско предизвикателство № 38 - "Love letters" & "Script / newspaper" с още една седмица. Крайният му срок става 12,30ч в събота, 30 октомври.
Ако още не сте успели сега е вашият шанс да се включите и да спечелите прекрасната награда на Нана.
Наградата е пакет хартии на Cosmo Cricket 6x6 "Togetherness" и за разлика от предишният път, сега няма да иползвам рандом генератора, а ще я получи картичката която най-много ми допадне. Може да интерпретирате темата както си пожелаете, но без пликове за сватби - моля!


Линковете ще можете да продължите да слагате в оригиналният пост Картичкофурийско предизвикателство № 38 - "Love letters" & "Script / newspaper"

Остана още съвсем малко време до крайният срок на Кандито. Побързайте да се включите.
А също ви каним и да участвате в нашата Картичкофурийска Анкета.
Не пропускайте шанса да спечелите две награди.