Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

16 октомври 2010 г.

Картичкофурии стават на 9 месеца - повод за празнуване ,BLOG CANDY... и още нещо.

Вече сме с още три месеца напред в живота на блога Картичкофурии.
Празнуваме отново всички заедно навършването на девет месеца на Картичкофурии.
Едно топло местенце, където всеки, който обича ръчно направените картички може да намери своето място.

За това и ви даваме шанс да спечелите Третото Картичкофурийско BLOG CANDY!

За тези девет месеца в Картичкофурииските предизвикателства участваха 126 картичкофурии с почти 1470 картички. Много от вас станаха победители в предизвикателствата и спечелиха чудесни награди. Искам да благодаря на всички, които задават предизвикателствата, всички които участват в тях и на последователите на блога и на страницата на блога във Фейсбук. Всички вие правите съществуването на този блог възможно. Благодарение на вашето участие и съпричастие Картичкофурии успява да привлича все повече нови хора в редиците на любителите на картички.

Рубриката Картичкофурийски дебют, която в края на месеца ще бъде публикувана за 9 път също има своите участници. В нея дебютираха 50 нови картичкофурии. Част от тях продължиха да участват и в следващите предизвикателства. Надявам се все повече нови хора да се включват в Картичкофурийските предизвикателства.

Искам да благодаря на всички картичкофурии, които участваха със свои картички в двуседмичното предизвикателство Да дарим за SOS Детски селища - България. В блога бяха публикувани над 130 картички, но в действителност дарените и изпратени на г-жа Елиета Попова са доста повече. Надявам се всички прекрасни картички много скоро да се подарят и парите да отидат при децата.

Отбелязахме и Световният ден на Кардмейкинга като си разменихме картички. В размяната се включиха над 50 човека.

Блогът Малки Картичкофурии също се радва на своите малки картичкофурии.В шесте игри от неговото създаване взеха участие 51 деца на възраст 4- 14г. с прекрасни 174 картички.
Малки Картичкофурии продължава да търси спонсори за своите нови игри. Както и предложения за съвместно сътрудничество.Ако искате да станете наш спонсор, моля пишете на имейла на блога, или се свържете с мен на скайпа ми desita_vr. Можете да пишете и на страницата ни във Фейсбук. Нека приобщим нашите деца към толкова вълнуващото хоби на ръчноизработените картички.

Продължава нашето чудесно сътрудничество с "Двете Елши", онлайн магазин, от който можете да си купите така нужните материали, да почерпите идеи, да контактувате с други любители на картичките. Всеки последен петък от месеца те пускат предизвикателство в блога Картичкофурии и избират победител, който получава щедра награда.

Нашите последователи във Фейсбук вече са 495 човека. За съжаление малка част от тях правят картички, но пък знае ли човек. Може Кардмейкинга да се окаже заразен.

Картичкофурии е място, в което всеки може да бъде в две роли и като участник и като предизвикващ останалите. Можете да участвате и да покажете какво можете, а също така и да спечелите предложената награда. Можете да предизвикате всички желаещи да участват да създадат картички по предложената тема и да наградите един от тях. Нека нашето съвместно сътрудничество продължи.
Искам да помоля по-новите ни участници да не се притесняват също да станат предизвикващи и да ни покажат своите идеи. Всички сме били нови и всеки би могъл да измисли тема и да приготви награда, която би зарадвала всяка картичкофурия - набор крафтърски материали от собствените колекции:)

Ето това е наградата, която един от вас ще спечели в нашето Третото Картичкофурийско BLOG CANDY!

Спонсор на наградата отново е Krissbal.

В наградата са включени
12 листа 6х6 от серията на Dovecraft "Източни обещания "
1 лист картон А4 Металик 300гр. - червен
1 лист картон А4 Металик 300гр. - снежно бял
1 лист релефен картон А4 220гр. - черен
1 лист ръчно правена хартия А4 с цветя и листа
30 бр.Полусферични перлички - праскова
30 бр.Полусферични перлички - крем
10бр. Декоративни розички - червени
10бр. Декоративни розички - бели
10бр. Декоративни розички - розови

Освен всичко това към наградата са включени 11 листа ръчноизработена хартия от Greta's Art, подарък за победителя от собственичка на магазина Грета. Мила Грета, сърдечно ти благодарим за подкрепата!

Блог кандито стартира днес 16 октомври 2010г. и ще приключи точно на 25 октомври 2010г. в 24.00 часа.
Кой е победителят ще узнаете на 26 октомври 2010г.

За да участвате от вас очакваме:

1. Да напишете коментар към този пост, който да съдържа Вашето мнение, препоръки, предложение, идея и прочие за блога във всеки един аспект. Благодаря предварително на всички за коментарите и съветите. Те ще са особено ценни за бъдещата дейност на блога.

2. Да добавите ПОСТ - публикация със снимка и линк към нашето канди в своя блог.

3. Можете да станете последовател на блога и да сложите в своя блог един от рекламните банери, които са в страничната лента. Също можете да стане последовател на нашата страница във Фейсбук, а и на тази на Малките Картичкофурии. Това не е задължително условиe за участие в жребия за наградата.

Искам да се извиня предварително на всички участници от други държави. Наградата може да бъде спечелена само от участник българин, независимо от това той къде живее.

В кандито могат да се включат и хора, които нямат блог. Моля ги само да оставят имейл за връзка в поста си.

И понеже в миналото канди имаше написано за проблем в търсенето на старите предизвикателства искам да кажа, че съм променила заглавията на предизвикателствата назад във времето. Те вече не са Картичкофурийски предизвикателства, а са записани само като КФП и съответния номер. Надявам се така да ви улесня в търсенето.

Любимият на всички Мечо Пух е казал "Колкото повече, толкова повече!", за това и аз съм ви приготвила още нещо по повод празника!
Картичкофурийска анкета, която ще донесе още една награда на някого от вас. Прочетете въпросите от анкетата, отговорете на тях и ни изпратете отговорите на имейла на блога. Можете да го направите като напишете отговорите си в самия мейл или в отделен файл, който да прикачите съм мейла си. Крайният срок за анкетата е също 24 ч на 25 октомври. Един от участниците в анкетата ще спечели награда.

Участието ви в Кандито не зависи от участието ви в Анкетата. Можете да участвате и в двете или само в едното по ваш избор.

Искам да благодаря на всички картичкофурии, които участват, пускат задания, пишат коментари. Благодаря ви, че подкрепихте блога и че благодарение на нашите общи усилия той продължава да съществува и да привлича нови хора. Всяко ново лице е една малка крачка напред в разпространението на любимото ни хоби Кардмейкинга.

Иволина

Картичкофурийска Анкета

1. Представете се - можете да напишете само ника, с който участвате в нашите предизвикателства или да напишете нещо за себе си - град, име, професия, от кога се занимавате с картички
2. Считате ли се за Картичкофурия?
3. Как открихте блога „Картичкофурии”
4. Давали ли сте предизвикателство в блога, а бихте ли дали?
5. Какво харесвате най-много в блога?
6. Какво не харесвате?
7. Откъде се снабдявате с материали и откъде научихте за магазина?
8. Какво е Кардемейкинга за вас- само хоби и удоволствие или търсите начин за реализацията му като професия?
9. Смятате ли , че Картичкофурии оформиха едно своеобразно крафтърско общество в бг и чуствате ли се част от него?
И последен въпрос закачка с повишена трудност :)))
10. Коя е рожденната дата на блога Картичкофурии?

Прочетете въпросите от анкетата, отговорете на тях и ни изпратете отговорите на имейла на блога cardsaddicted@gmail.com. Можете да го направите като напишете отговорите си в самия мейл или в отделен файл, който да прикачите съм мейла си.
Срока за участие в анкетата е същият като за кандито 24 часа на 25 октомври
А един от участвалите в анкетата ще спечели тази награда:Участвайте в нашата анкета и ни помогнете да разберем повече един за друг. Вашето участие е много важно за нас и за това, което правим.