Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 35 - Обзор

Мили приятели,

от картичките ви, които ни показахте в предизвикателството ни Наздраве!, поставено от Светлето, лъхаше такъв празничен дух, че направо е заразителен! Имах чувството, че се усеща аромата на пенливо шампанско или руйно червено вино, както и празничната атмосфера, която създадохте! Браво на всички! Великолепни картички!

Искам и да благодаря и за всички наздравици, които се вдигнаха и пожеланията, които получих по повод рождения ми ден! Благодаря ви от сърце!

И сега без да се бавим в излишни приказки, нека кажем и кой е победителят в това празнично предизвикателство и това е neferet! Великолепна хрумка и толкова оригинална картичка! Браво! Моля те пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем къде да ти пратим наградката. Честито!И наздраве на всички!

Рали

Благодаря на Рали и на Двете Елши за обзора и за предизвикателството.
neferet освен, че печелиш наградата ти ставаш и Картичкофурия на седмицата и можеш да сложиш нашият банер в блога си. Трябва само да добавиш към него КФП № 35 24 септември - 2 октомври 2010г.
А тук можете да видите прекрасните картички на всички участници:
video
Каня ви да се включите и в предизвикателството на Рони - БгАртс - Две в едно Крайният му срок е 12,30ч в събота 10 октомври.