Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 36 - Две в едно

2 в 1
Не, нестава въпрос за кафето :) доста по различно от това е!

Ето, че и моя ред дойде, да ви предизвикам. Както знаете освен с картички, аз се занимавам и с правенето на бижута и поради тази причина немога да си изневеря и да не включа двете ми слабости в едно предизвикателството. Понеже все още времето е топло и цветовете са много, реших да използвам и това. Но да не ви държа в напрежение, предизвиквам ви да направите картичка в определени цветове(жълто, синьо и зелено, и всичките им нюанси) и с присъствието на мъниста! Да разясня, цветовете които ще използвате трябва да са показаните по-горе, но може и да не са трита едновременно, плюс черно и бяло, а мънистата са по ваш избор, но трябва задължително да присъстват и ми се иска да са повече от една перличка ;)
Като при всяко предизвикателство и тук ще има награди, цели две. Едната ще отиде при избран от Рандъм творец,

а другата ще дам аз, ще избера проект който най-много ме е впечатлил.

Знам, ще ми е трудно, но реших това да е предизвикателство към самата мен!
Надявам се че не съм ви затруднила много и ще се забавлявате. Нямам търпение да видя вашите проекти ! А сега не губете време и се залавяйте за работа !!!
Рони

Благодаря на Рони за предизвикателството. Надявам се да направите много интересни съчетания от мъниста и хартия. Крайният срок да се включите е 12,30ч в събота 9 октомври.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 34 Наздраве на Двете елши То приключва в 12,30 в събота 2 октомври.