Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

23 септември 2010 г.

Списък за размяната на картички по случай 2 октомври

40 участника в размяната. Това си е рекорд. Над два пъти повече от миналата година.
Принципа на размяна е следния - изпращате картичка на човека, чийто ник е под вашия, а на вас ще ви прати този, който е над вас. Последният в списъка изпраща на първия. Адресите би следвало да си размените вие помежду си. Ако обаче срещате големи затруднения да се свържете с получателя на вашата картичка пишете ми. Ще се опитам да помогна.

Here is your sequence:

38 ralyko
4 Г-жа Шуши
16 Нети
18 Рени
12 Ганима
11 МаЛе
15 Ble6tu4ka
13 alneon
25 Krissbal
19 siskus
31 Lidiya
17 Лара
1 nana_cool
8 chiges
24 Мими
37 Rumilina
29 Иренка
6 rony5174
7 ~Magi_TM~
3 anubhis
23 bellaG
5 danka62
33 Neli
39 Ralibali
34 Anarhia99
21 bearkis
9 Despina
20 Donika
10 Аnchett
36 miona
35 Nice^day
14 Пипиту
32 avocett
26 Caramell_2004
28 mimimira
2 Te4eto
27 unicorn
30 arcadia
40. ЗлатоенаПравя малка корекция на списъка, понеже се оказа, че Рена и Рени е един и същ човек. Затова се разбрахме с нея да махна Рена и да остане само Рени.
Срока за изпращане на картичките е 2 октомври, тъй като все пак идеята е да отбележим празника на кардмейкинга.
Можете да направите нова или да изпратите вече направена картичка. Вие си решавате.

Картичкофурийско предизвикателство № 33 - Обзор

Приключи 33-то Картичкофурийско предизвикателство Да помогнем на децата Детски селища СОС.
Приключи само що се отнася до качването на картички тук в блога Картичкофурии.
Картичкофурии поде идеята на страницата благодарение на MaLe,която първа се включи в инициативата , а я последваха Кари,Addii,Миленка , Светла ,Маги, Arabela и Migito.
В предизвикателството оставиха част от добрите си сърца 31 картичкофурии със своите 181 прекрасни картички!
Krissbal,
Lara,
Danka,
Deljana,
Neli,
Nana,
Иренка,
Nadet:)o,
Маги,
Addii,
Vanibo,
Jeni,
Дани,
Verji,
Елена Петкова,
Chona,
Pink and Blue
Lionelsa,
Доника,
Krasimira,
Мими,
Mimimira,
Ani,
Nikol,
Bearkis,
Chiges,
Kaxala,
Te4eto,
Arabela,
Ганима,
Siskis
Искам да благодаря на всички вас за големите сърца и за съпричастността, с която подехте тая инициатива. Не мисля, че в това конкретно предизвикателство има място за победител, защото победители сте всички вие, участниците, които отворихте своите сърца и дарихте създадените от вас красиви картички в подкрепа на децата. Г-жа Елиета Попова, която е създател на страницата във Фейсбук, където качихме нашите картички желае да изпрати малък подарък на всички участници в това предизвикателство. Затова, който от вас желае да получи такъв подарък, но все още не е написал адреса си на мейла на блога може да го направи сега.
Както може би сте видяли от фейсбук страницата на Да дарим за SOS Детски селища - България на 1 ноември в Шератон ще бъде организирана благотворителна изложба базар, на която ако някой от вас желае може да се включи. Условието за участие е да дари 25 лв за SOS Детски селища - България и ще има право на собствена маса, на която да представи творбите си. Съществува възможност и да се обединят няколко човека и да платят обща такса, като тогава ще трябва да се представят не като отделни автори, а като Картичкофурии. За този базар картичките си можете да ги продавате като 30% от цената е за децата, а 70% е за вас.
Благодаря ви отново, мили момичета! Искам да кажа, че съм ви много благодарна на всички за участието и че много ви обичам.

След двуседмичната благотворителна акция се надявам от тук нататък блога да се върне към нормалната си схема на седмични предизвикателства.

Вижте предложението на Siskus за Среща на 9-10 октомври в Стара Загора.

Включете се и в Картичкофурийско предизвикателство № 34 "Довърши изречението..." на Светла Beautiful Chaos Art. Вижте прекрасните и вдъхновяващи картички и се потопете в минали ухания. То приключва в 12,30 в събота 25 септември.
Иволина