Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

20 септември 2010 г.

Да отбележим 2 октомври!

2 октомври е Световният ден на Кардмейкинга.
Отбелязва се в първата субота на месец октомври. тази година се пада 2-ри.

Когато още нямаше Картичкофурии миналата година пишещите в темата за Scrapbooking&Cardmaking в бг мамма отбелязахме този ден с размяна на картички.
Събрахме се, направихме списък и по него определихме кой но кого ще праща. Тази година отново ще честваме този важен за правещите картички празник с размяна на картички.
Ако жалаете да се включите можете да направите това, като се запишите в списъка, който направих в бг-мамма или да пишете тук. Обещавам да добавям имената ви него списък и да напиша и тук кой но кого има да праща.
Имате още 2 дни време да се включите.

Картичкосладурска среща 9 -10 октомври Стара Загора


Среща Стара Загора 9-10 октомври!
Много ми хареса идеята на Силвия - siskus и затова реших да пусна съобщение и тук.
И тъй предложението е:
Срещата трябва да се състои седмица по рано на 9 октомври 2010г. събота!!!!Цената се променя,защото говорих с някои картичкосладурки и идва много като парички,за това се плаща само нощувката 12,50лв и за превоз до баните 2,50лв,общо 15лв!!!На свободна консумация ще сме,хайде милички дано така стане по леко,че да се видим!Доно да не съм объркала на някой нещата,но не можем да сме на друга дата,съжалявам...

Това е написала Сисито.
Би било хубаво ако се съберат повече хора.
Моля всички, които искат и биха могли да дойдат да пишат тук и на Сиси, както е написала в блога си.