Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

27 август 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 32 - Picture this

Време е за последното августовско предизвикателство.
Днес ми е малко трудно да напиша заглавието на темата, но ще се опитам да обясня как ви предизвиквам. Имам един любим канал FLN, и на него от време на време дават предаването Picture this. Идеята на предаването е, че двама човека например съпруг и съпруга, майка и дъщеря искат да направят някаква промяна в домовете си или искат да организират нещо. За целта си разменят помежду си снимки на това какво искат без да обясняват подробно за какво става въпрос. Задачата на получилият снимките е да реализира мечтата на другия.

В нашият случай моето предизвикателство е огледайте се из дома си, харесайте някаква вещ в него, например някакъв съд или възглавница или килим, лампа, шкаф, каквото ви хареса в момента. Направете снимка на харесаното от вас и на базата на тази снимка направете картичка.
Имам си харесана вещ, но така и няма да успея да направя картичка. Детелинка е много болна с висока Т и хич не ми е до картички, за което се извинявам.

Успях, направих я картичката и си позвалявам да я добавя
Това е чашата, от която пие дъщеря ми:А това е моята картичка, която направих вдъхновена от нея:


Крайният срок на предизвикателството е 12,30ч на 4 септември събота.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Не пропускайте и възможността да спечелите наградата, която дава Грета и посетете новооткрития и магазин Greta`s Art

Какво трябва да направите, за да спечелите, можете да прочетете ТУК

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 31 "Шерше ла фам".
То приключва в 12,30 в събота 28 август.