Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

11 август 2010 г.

На добър час на Greta`s Art

На 8 август стартира нов онлайн магазин Greta`s Art. Искам да пожелая много клиенти на новият магазин, а на неговата собственичка Грета успех в нейното ново начинание.

В магазина можете да откриете цял куп така нужни на всеки любител на картичките нещица. Чудесни релефни картони и листи паус в широка цветова гама. Изключително много дребни елементи като перлички, дървени и метални украшения. Много и разнообразни изрязани цветя, животинки, пеперуди, табелки, рамки и други в най-различни цветове.
Там също се продават и някой от прекрасните картички на Грета.
Ако сте любител на картичките и въобще на ръчно направените неща обезателно посетете Greta`s Art. Сигурна съм, че ще намерите много интересни и полезни за вас неща.

По повод своето стартиране Greta Art дава награда в блога Картичкофурии.

Това е наградата, а за да я спечелите е необходимо да сте участвали в минимум две от четирите августовски предизвикателства.
Кой печели наградата ще бъде определено с жребий между всички отговарящи на условието на 5 септември неделя.