Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

9 август 2010 г.

Картичкофурии - Блог на седмицата 1-8.08.2010г.

Искам да споделя с вас радостната новина, че Картичкофурии с вашата огромна подкрепа бе избран за блог на седмицата 1 - 8.08.2010г.
Благодаря на организаторите на тези чудесни номинации и на всички вас приятелите на блога.

Картичкофурийско предизвикателство № 28 - Обзор

Мили приятели,

много се радваме, че темата Листо, поставена от Светла толкова много ви хареса и създадохте наистина прекрасни картички с толкова много настроение и чувство!

Макар, че беше определено трудно да изберем победител сред толкова много великолепни творения, нашият победител тази седмица е Milena с нейната есенна феерия от листа, жълъди и много настроение! Честито и скоро ще изпратим наградата ти!


Искаме специално да споменем и един проект, който много ни впечатли и макар да не отговаря изцяло на изискванията на Картичкофуриите участващият проект да е картичка, но наистина си заслужава да бъде показан. Това е прекрасната торта на Neli! Чудесна е!


Поздрави от целия екип на Двете елши!

Рали

Благодаря на Рали и на екипа на Двете Елши за предизвикателството и обзора.

Честито на Milena!
Освен пче печелиш наградата на Двете Елши, ти ставаш и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш банера, като го добавиш в блога си, заедно със следния текст КФП №28 30 юли - 7 август 2010г.

В предизвикателството бяха включени 63 картички от 34 картичкофурии.
Благодаря на всички за участието и за прекрасните картички.
Картичките на всички участници можете да видите тук:


Каня ви да се включите в предизвикателството "От старо, ново - рециклирай. " Крайният му срок е 12,30 ч събота 14 авгст.