Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

9 август 2010 г.

Картичкофурии - Блог на седмицата 1-8.08.2010г.

Искам да споделя с вас радостната новина, че Картичкофурии с вашата огромна подкрепа бе избран за блог на седмицата 1 - 8.08.2010г.
Благодаря на организаторите на тези чудесни номинации и на всички вас приятелите на блога.

Картичкофурийско предизвикателство № 28 - Обзор

Мили приятели,

много се радваме, че темата Листо, поставена от Светла толкова много ви хареса и създадохте наистина прекрасни картички с толкова много настроение и чувство!

Макар, че беше определено трудно да изберем победител сред толкова много великолепни творения, нашият победител тази седмица е Milena с нейната есенна феерия от листа, жълъди и много настроение! Честито и скоро ще изпратим наградата ти!


Искаме специално да споменем и един проект, който много ни впечатли и макар да не отговаря изцяло на изискванията на Картичкофуриите участващият проект да е картичка, но наистина си заслужава да бъде показан. Това е прекрасната торта на Neli! Чудесна е!


Поздрави от целия екип на Двете елши!

Рали

Благодаря на Рали и на екипа на Двете Елши за предизвикателството и обзора.

Честито на Milena!
Освен пче печелиш наградата на Двете Елши, ти ставаш и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш банера, като го добавиш в блога си, заедно със следния текст КФП №28 30 юли - 7 август 2010г.

В предизвикателството бяха включени 63 картички от 34 картичкофурии.
Благодаря на всички за участието и за прекрасните картички.
Картичките на всички участници можете да видите тук:
video

Каня ви да се включите в предизвикателството "От старо, ново - рециклирай. " Крайният му срок е 12,30 ч събота 14 авгст.