Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

6 август 2010 г.

КФП № 29 - От старо, ново - рециклирай

Вече е август най-летния и ваканционен месец и затова и Картичкофурии излиза в нещо като ваканция.
Ваканцията е за всички вас, които пускате предизвикателства. Няма да ви се налага да пишете коментари и да изпращате награда.
Предизвикателства обаче ще има. Тях ще ги пускам аз - Иволина. Ще си има Картичкофурия на седмицата, но няма да има материална награда.
И така 29-тото предизвикателство е От старо, ново или рециклирай. В духа на зелените тенденции, защо пък да не направим нещо ново, изполвайки нещо, което вече не ни трябва, но ни харесва и ни е жал да изхвърлим.
Можете да изполвате всякакви неща, които са ви останали от преди - опаковки и панделки от подарък, рекламни брошури, списания, цветя от счупена шнола. Въобще всеки любител на картички със сигурност има събрани доста неща, които е прибрал с идеята да използва някога. Сега е вашата възможност да ги употребите.
А това е моята картичка

Признавам си, че използвам показвана вече картичка, обаче 30те градуса в къщи съчетани с летния вирус, който караме, се надявам да ми послужат като оправдание.
Моят рециклиран елемент е картинката със закачените дрехи. Тя е изрязана от етикет на Ла Редут.
Надявам се, че дори и в този ваканционен период ще се намерят желаещи да участват в моите августовски предизвикателства.
Крайният срок е 12,30 в събота 14 август.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 28 "Листо" на Двете Елши.
То приключва в 12,30 в събота 7 август.