Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

16 юли 2010 г.

КФП № 26 - Спомен от....

Привет на всички, от мен Милена:) - Paper Mill!
Голямо удоволствие е за мен, тази седмица да задам темата на картичкофурийското предизвикателство. Още повече се радвам, че това съвпада с малкия рожден ден на блога - 6 месеца Картичкофурии. Използвам възможността да поздравя екипа и всички картичкофурии.
А сега към темата. Реших да е "Спомен от...". Един вид неписано правило е и традиция, когато отидем на екскурзия/почивка, да изпратим/донесем картичка на любим за нас човек, роднина,приятел и символично да споделим емоциите от преживяното. С това ви предизвиквам. Покажете картички, които да олицетворяват определена държава. Може да е пейзаж, известна градска забележителност, архитектурен паметник...може да са определени символи или нещо,с което да се покаже културата и традицията на дадена страна. Изборът на географска дестинация оставям на Вас, не забравяйте и нашата страна;)
Ето и моите картички, дано ви послужат за вдъхновение и да развихрите въображението си.

Наградата е от две части.С голямо удоволствие подарявам три мои рисунчици, които ще се радвам да ползвате за Вашите проекти.

От мен това. Пожелавам на всички вдъхновени,слънчеви и спорни дни:)

Благодаря на Миленка за прекрасното предизвикателство. Картичките вдъхновение са направо разкошни.
Крайният срок е 12,30 в събота 24 юли.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 25 "Картичка без цветя и пеперуди! " на Нана - Nana'(s)crap
То приключва в 12,30 в събота 17 юли

Не забрявайте да участвате и във Второто Картичкофурийско BLOG CANDY! Възползвайте се от шанса да спечелите 54 листа от прекрасните хартии на Basic Grey. Имате достатъчно време да се включите до 24.00 на 25 юли.

Картичкофурийски дебют - 5

Време е за новият дебют в блога Картичкофурии!

Днешните дебютанти са:

rumilina, която участва за първи път в предизвикателство 24 "Картичка с джобче" на Гери.Картичката й е много нежна и феерична.
Теди участва за първи път в предизвикателство 24 "Картичка с джобче" на Гери.Тя е само на 11 години и в нейният блог "Твори цветно" можете да видите всичките й творения.Верджи , която участва за първи път в Предизвикателството 25 "Без цветя и пеперуди" на Нана.Нейните картички са много интересни и оригинални, като хрумвания и материали, които е използвала.
Това е Албумът на Верджи във Фейсбук, където можете да видите всичките й картички.Даниела Велева, която прави своя дебют също в предизвикателство 25 "Без цветя и пеперуди" на Нана "СТИЛОПАК" е нейният блог, в който можете да видите всичките интересни неща, с които тя се занимава.
Благодаря ви за участието в Картичкофурийските предизвикателства. Надявам се, че освен дебютанти ще станете и постоянни участници.
Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 1-15 юли 2010 към него.

Картичкофурии