Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

11 юли 2010 г.

Картичкофурии става на 6 месеца - повод за празнуване и BLOG CANDY

Някак си неусетно се оказа, че блога Картичкофурии достигна солидната възраст от 6 месеца. Искаме да споделим нашата радост от това събитие с вас.

За това и ви даваме шанс да спечелите Второто Картичкофурийско BLOG CANDY!

През време на първите свои 6 месеца в Картичкофурииските предизвикателства участваха 102 картичкофурии с почти 1000 картички. Много от вас станаха победители в предизвикателствата и спечелиха чудесни награди. Искам да благодаря на всички, които задават предизвикателствата, всички които участват в тях и на последователите на блога и на страницата на блога във Фейсбук. Всички вие правите съществуването на този блог възможно. Благодарение на вашето участие и съпричастие Картичкофурии успява да привлича все повече нови хора в редиците на любителите на картички.

На 15 май в блога стартира и новата му рубрика Картичкофурийски дебют, в която ви запознаваме с всички нови участници, техните блогове и албуми. На всеки 15 дни в специален пост се написват никовете и наличните данни за нашите нови участници, а също можете да видите и картичките от тяхното първо участие. Така всички могат да се запознаят с техните картички и с тях и да им помогнат да бъдат включени в Картичкофурийския отбор.

И отново благодаря на Арабела от Arabela Dream Studio, която направи специален банер Картичкофурийски дебют, който нашите нови участници могат да добавят в блоговете и албумите си. Банерът може да си стои непрекъснато в блога им, наравно с наградките за блога си, които са получили.

На 24 май стартира моят любим проект. Блогът Малки Картичкофурии

Той е моята реализирана мечта да направя место за децата, които обачит да рисуват и да майсторят разни неща, където те да могат да участват със своите картички и да печелят награди. Благодаря на всички, които помогнаха за реализирането на блога и на тези, които щедро предоставиха награди. Вече стартира 4-тата игра в блога и се надявам той да открие много приятели. Всички вие нашите картичкофурии можете да помогнете за неговото развитие като разкажете за него на ваши близки деца и им помогнете да станат наши участници. В блога се пускат игри веднъж на две седмици и с рандом генератор се избира победител, като се зачита всяк картичка като отделно участие. В началото на втората седмица се пуска и урок за направата на картичка по темата. Вие също можете да се включите като направите урок. Също така Малки Картичкофурии продължава да търси спонсори за своите нови игри. Ако искате да станете наш спонсор, моля пишете на имейла на блога, или се свържете с мен на скайпа ми desita_vr. Можете да пишете и на страницата ни във Фейсбук. Нека приобщим нашите деца към толкова вълнуващото хоби на ръчноизработените картички.

Продължава нашето чудесно сътрудничество с "Двете Елши", онлайн магазин, от който можете да си купите така нужните материали, да почерпите идеи, да контактувате с други любители на картичките. Всеки последен петък от месеца те пускат предизвикателство в блога Картичкофурии и избират победител, който получава щедра награда.

Нашите последователи във Фейсбук вече са 326 човека. За съжаление малка част от тях правят картички, но пък знае ли човек. Може кардмейкинга да се окаже заразен.

Картичкофурии е място, в което всеки може да бъде в две роли и като участник и като предизвикващ останалите. Можете да участватe и да покажете какво можете, а също така и да спечелите предложената награда. Можете да предизвикате всички желаещи да участват да създадат картички по предложената тема и да наградите един от тях. Искам да поканя всички ви да дадете предизвикателства и да участвате. Нека нашето съвместно сътрудничество продължи.

Ето това е наградата, която един от вас ще спечели в нашето Второто Картичкофурийско BLOG CANDY!Спонсор на наградата отново е Krissbal. Тя е човекът, който така успешно ме замества през моето отсъствие и на която ще и се наложи да го направи отново след няколко дни. Благодаря ти.

В наградата са включени 54 листа хартия от сериите

Basic Grey хартии Горчиво сладко
Basic Grey хартии Нестандартно
Basic Grey хартии Гранола


Блог кандито стартира днес 11 юли 2010г. и ще приключи точно на 25 юли 2010г. в 24.00 часа.
Кой е победителят ще узнаете на 27 юли 2010г.

За да участвате от вас очакваме:

1. Да напишете коментар към този пост, който да съдържа Вашето мнение, препоръки, предложение, идея и прочие за блога във всеки един аспект. Благодаря предварително на всички за коментарите и съветите. Те ще са особено ценни за бъдещата дейност на блога.

2. Да добавите ПОСТ - публикация със снимка и линк към нашето канди в своя блог.

3. Можете да станете последовател на блога и да сложите в своя блог един от рекламните банери, които са в страничната лента. Също можете да стане последовател на нашата страница във Фейсбук, а и на тази на Малките Картичкофурии. Това не е задължително условия за участие в жребия за наградата.

Искам да се извиня прадварително на всички участници от други държави. Наградата може да бъде спечелена само от участник българин, независимо от това той къде живее.

В кандито могат да се включат и хора, които нямат блог. Моля ги само да оставят имейл за връзка в поста си.

Ще оставим коментар или имейл на всеки участник.

Искам да благодаря на всички картичкофурии, които участват, пускат задания, пишат коментари. Благодаря ви, че подкрепихте блога и че благодарение на нашите общи усилия той продължава да съществува и да привлича нови хора. Всяко ново лице е една малка крачка напред в разпространението на любимото ни хоби Кардмейкинга.

Иволина