Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

10 юли 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 24 - Обзор

Дойде краят и на Картичкофурийско предизвикателство № 24 Картичка с джобче зададено от Гери .

Момичета, този път ме шашнахте, честно! Видях такива страхотни идеи и няма как да не се лаская от това, че имаше толкова много участия! Благодаря Ви от сърце за старанието, ентусиазма, развихрянето и това, че всяка от творбите ви беше белязана с индивидуалност!
И след тази кратка прелюдия да пристъпя към съществото на това, за което сме се "събрали" днес. (хи-хи)
And the WINNER is....
Deljana с дамските чантички - покани за рождения ден на нейните племеннички.


Честито! И моля те пиши на мейла cardsaddicted@gmail.com, за да можем да ти пратим наградата.


До тук беше лесно.. цък и готово, ама сега трябва да връча и втория приз за моя личен фаворит. Държа да Ви кажа, че съм в голямо чудене, защото много от нещата страшно ми харесаха! И след много умуване реших, че ветераните в картичкоправенето ще ме подкрепят в решението да наградя Bearkis, която за пръв път участва в предизвикателството на Te4eto - Картичка с етно мотиви, a пък тази седмица спечели сърцето ми с картичката си с парички (N 40).
Мила, имаш страхотни идеи и много се радвам да виждам всяка твоя следваща картичка! :)

Мислите, че съм приключила? :) Не, не съм!
Реших, че ще връча и една награда - изненада за цялостен принос към моето предизвикателство на Юлия Вълчева, която освен, че показа много от идеите си, те всички бяха страхотни! Особено куфарчетата и шкафчето-картичка с дългото пожелание! Много, много хубави неща правиш, Юле!

На финал, моля и трите Ви да напишете по един мейл на cardsaddicted@gmail.com , за да може час по-скоро да ви изпратя наградите!

Благодаря Ви отново на всички, които са участвали, за мен беше истинско удоволствие да разглеждам и да се радвам на таланта Ви!

Усмивки от мен,
Гери

Благодаря на Гери за страхотното предизвикателство и невероятните награди!

Честито на Deljana, Bearkis и Юлия Вълчева!
Deljana освен прекрасната награда на Гери ти ставаш и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш банера, като го добавиш в блога си, заедно със следния текст КФП №24 3 - 10 юли 2010г.

В предизвикателството бяха включени 50 картички от 26 картичкофурии.
Благодаря на всички за участието и за прекрасните картички.

Каня ви да се включите и в предизвикателството на Нана - Nana'(s)crap ,чиято тема е Картичка без цветя и пеперуди !

Неговият краен срок е 12,30ч в събота 17 юли. Не пропускайте шанса да спечелите прекрасната награда.