Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

2 юли 2010 г.

КФП № 24 Картичка с Джобче!

Здравейте от мен Гери - ~ Spring Fairy ~.
Май се оказва, че за мен числото 4 е щастливо... Навремето задавах 4-тото Картичкофурийско предизвикателство и сега отново на мен се пада удоволствието да задам и 24-тото. Тъй както е тръгнало, очаквайте ме и за 44-тото ...:)

Този път няма да дам конкретна тема, за да развихрите вдъхновението си, но за сметка на това ще придам форма на прозведенията ви.:)

Миналата седмица имах късмета да изпитам невероятната емоция от това да посетя Зоопарка в Барселона. Ииии... там имаше ииии кенгуру!:)

Бас ловя, че ако не бяхте видели вече заглавието, изобщо нямаше да разберете на къде бия. Но тъй и тъй съм почнала на дълго и на широко да се обяснявам – точно от тази животинка ми хрумна идеята за днешното предизвикателство.

Задачката за Вас е да направите Картичка с Джобче! Може и с няколко джобчета, каквито и където пожелаете. :)

Аз пък на свой ред съм Ви приготвила две изненадки. Едната ще получи, някой от изтеглените на случаен принцип участници, а другата ще бъде стимул да покажете най-доброто от себе си т.е. ще я дам на твореца на тази картичка, която ме впечатли най-много! :) Ето ги и тях:

Награда 1 ( за победител на случаен принцип):


Награда 2 ( за победителя в моите очи):Както традицията повелява – ето и моята картичка – вдъхновение.
Много се надявам да се забавлявате, а пък аз с нетърпение ще очаквам с какво ще ме изненадате!:)

Усмивки от мен,

Гери

Много благодаря на Гери за чудесното предизвикателство. Хайде сега да ви видим имате ли зайчета в джобовете. Крайният срок е 12,30 в събота 10 юли.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 23 Моето лято! на Двете Елши То приключва в 12,30 в събота 3 юли.