Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

19 юни 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 21 Обзор

Дойде време и за обзора на 21-то Картичкофурийско предизвикателство - Картички с източни(азиатски) мотиви на Злати. Оказа се, че азиатската тема се хареса и направихте чудесни картички.
Участваха 15 картичкофурии с 22 картички. Благодаря на всички за участието.
А ето и победителят определен от Злати с помощта на Рандом генератора.

Това е Те4ето, а това е нейната много красива и оригинална картичкаТе4е, честито. Освен наградата на Злати ти като победител ставаш и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №21 11-19 юни 2010г.
А това са всички картички на участвалите в предизвикателството:
video

Не забравяйте да се включите и в 22-то Картичкофурийско предизвикателство - Мъжка картичка зададено от Ади. Вижте нейните варианти на мъжка картичка и чудесната награда, която дава.