Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

15 юни 2010 г.

Картичкофурийски дебют - 3

Днес отново е ден за представяне на нашите дебютанти.
Този път имам и една чудесна новина за тях. Всеки Картичкофурийски дебютант ще има възможност да удостовери своят дебют с нашият нов банер

А сега днешните дебютанти. Това са:
mal4eva с прекрасна, много нежна и елегантна картичка в предизвикателство 19 Нежност и любов... на Двете Елши.


Юлия Вълчева с блог July art, която освен дебютантка в 19-тото предизвикателство Нежност и любов... на Двете Елши, бе избрана от тях за победител и стана Картичкофурия на седмицата. Това е нейната картичка - победител.Lidiya с две много красиви картички в предизвикателство 19 Нежност и любов... на Двете Елши.


Ianina с картичка с две много сладки котета в 19-тото предизвикателство Нежност и любов... на Двете Елши.Рени с блог ИДЕИ БЕЗ КРАЙ... с чудна картичка със стомна в 20-тото Картичкофурийско предизвикателство Картичка с етно мотиви на Те4ето.bearkis с блог artwork, която участва не с една а с цели 5 прекрасни и много оригинални картички в в 20-тото Картичкофурийско предизвикателство Картичка с етно мотиви на Те4ето.Благодаря ви за участието в Картичкофурийските предизвикателства, благодаря за красотата, която създавате и споделяте с нас. Много се радвам, когато освен дебютанти ставате и постоянни участници в картичкофурийските предизвикателства.
Моля, използвайте нашият банер.