Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

12 юни 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 20 - Обзор

Приключи и 20 - тото Картичкофурийско предизвикателство Картичка с етно елементи, зададено от Те4ето. Оказа се, че това предизвикателство ви затрудни, но въпреки това в него се включиха 12 картичкофурии с 45 картички и то много красиви и оригинални картички.
Благодаря на всички за участието и за труда и старанието, които вложиха в своето участие в това предизвикателство.
Победителят е:

Това е картичката на Suzi

Suzi, освен че печелиш наградата на Те4ето ти ставаш и Картичкофурия та седмицата и можеш да използваш банер, като добавиш към него КФП №20 4-12 юни.
Освен наградата на Suzi, Те4ето ме помоли да съобщя, че ще има още една награда и тя е за Creative за красивите пропити с български дух картички, с които участва в това предизвикателство.
Аз мисля, че имам адресите и на двете ви, но ако има някаква промяна мола пишете на мейла на блога.
Честито момичета и благодаря на всички участници, чийто прекрасни картички можете да видите в слайда.


Не забравяйте да се включите и в 21-то Картичкофурийско предизвикателство - Картичка с източни (азиатски) мотиви зададено от Злати (skylife или Тини-тин). Вижте и прекрасните вдъхновения на Злати.
А на 15 юни, ще можете да прочетете отново кои са Картичкофурийските дебютанти за началото на юни. Ако искате да сте един от тях можете да се включите в новото предизвикателство до 15 юни.