Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

29 май 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 18 - Обзор

Приключи и 18-тото Картичкофурийско предизвикателство За буквите на Дани. В него участваха 18 картичкофурии с 22 картички.
Зачитам участието на Веселина Костадинова на стената на Картичкофурии във Фейсбук с трите покани, които е добавила там.
Тъй като Страницата във фейсбук е като част от блога ще направя изключение в този случай, но искам да помоля всички желаещи да участват в Картичкофурийските предизвикателства да добавят картичките си тук в блога в съответната тема.
Благодаря на всички за участието.
А сега победителят:

Това е Веселина Костадинова.


Честито! Веселина освен наградата, която за да получиш трябва да напишеш адреса си на имейла на блога, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер като добавиш КФП №18 21-28 май 2010г.
А това са картичките на всички участници

video

Каня ви да се включите и в новото, 19-то Картичкофурийско предизвикателство - Нежност и любов... зададено от Двете Елши