Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

24 май 2010 г.

Малки Картичкофурии

Представяме ви Новият проект на „КАРТИЧКОФУРИИ” !
Той е насочен към най-скъпоценното в нашият живот – Децата!
Децата са най-талантливите, най-естествените и най-неподправените Творци!
За това решихме да им предоставим възможността, да творят, да показват с гордост творбите си , да бъдат оценявани и награждавани !
С огромна радост Ви каним в „Малки Картичкофурии” - блог за малки талантливи любители на картичките.

Това е нов проект, който има нужда от вашата помощ и подкрепа, за да придобие популярност и да запознае децата с изкуството на ръчнонаправените картички.

Каня ви и да станете спонсори на бъдещите игри в блога. Ако искате да помогнете, да дадете препоръки или да дадете награда, ви моля да пишете на мейла на блога.