Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

9 май 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 15 Обзор

Искам да ви благодаря на всички, че харесахте това малко по-различно предизвикателство и участвахте. Имахме желание да ви накараме да помечтаете, да развихрите въображението си и да ни покажете нещо по-различно. И точно това стана! И макар, че участията бяха малко (което леко ме учудва), се радвам, че всички участници са се постарали толкова много.

Мечтите, които споделихте с нас са прекрасни и искрено от сърце ви пожелаваме да се сбъднат и то в най-скоро време.

А сега – Back to business Победителят в Предизвикателството ни е Le с тази авангардна картичка с отварящи се една в друга врати. Идеята беше толкова оригинална, както и текста към нея. Честито и моля те да пуснеш адреса и телефона ти на нашия e-mail: sales@2elshi-shop.com, за да ти изпратим наградата!



А това е нашия топ 5, макар че откровено казано всички заслужавате да бъдете в него:

Данка – уникалната й картичка с острова ни плени невероятно много и беше просто на една идейка да спечели първото място!


Addii – къщичката й ни допадна много – толкова изпипана до всяко детайлче!


Данка (отново) – с Айфеловата кула – чудна картичка!


Arcadia – толкова изпипана и топла, тази картичка наистина ни пренесе в Африка, особено ефектно изглеждат и нещицата, които е добавила и носят духа на този красив и пленяващ континент!



Siskus – Уникално, вдъхновяващо и толкова истинско! Бяхме удивени от вниманието й към всеки детайл – от борчетата и лагерния огън – до камъчетата в реката! Браво!


Честито на всички – заслужавате го!

От Рали и целия екип на Двете елши

Благодаря на Двете Елши за предизвикателството и за наградата! Ще ви очакваме с нетърпения в края на май. А вие не забравяйте да надзъртате в техния магазин. Там винаги можете да намерите толкова интересни неща за всеки любител на картички.

Ле, освен победител в предизвикателството на Двете Елши, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш банера, заедно с текста КФП №15 30 април - 8 май

А това са всички участвали картички:

Addii





danka





Aset



Le





anubhis





arcadia



Krasmari



siskus



mimi



Lara



Очакваме ви и в новото Картичкофурийско предизвикателство № 16 Квилинг, зададено от Greta. Навивайте хартийки и участвайте до 12,30ч в събота 15 май.