Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

8 май 2010 г.

КФП № 16 Квилинг

Хайде да навием лентичките!

Ето,че дойде момента и аз - Greta да ви предизвикам.
Убедена съм,че тези,които ме познават вече знаят какво съм ви замислила.
Предизвикателството тази седмица е свързано с любимото ми хоби- Квилинг,Куилинг,Quilling или както си пожелаете.

Ако не сте квилинг маниак,моля, не бързайте да се отказвате!

Моята идея не е да видя сложни квилингови композиции,а дори напротив.Покажете ни как ще използвате квилинг във вашата картичка,как ще го съчетаете с всичко останало.Можете просто да навиете няколко лентички или да използвате готов квилинг елемент. Ако искате му отредете централно място във вашия проект или просто допълнете някое красиво цвете с квилинг завъртулки или листа.
Но стига съм подсказвала, оставям ви да развихрите своето въображение и да се забавлявате!
А това са моите картичкa за квилинг вдъхновение и наградата.

Благодаря на Грета за предизвикателството. Искам и да я поздравя за Рождения и ден, който беше вчера. Честито и ти пожелавам да създадеш още много прекрасни творби.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 15 на Двете Елши Покажи ми своята мечта!. Крайният му срок е 12,30 в събота 15 май.