Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

8 май 2010 г.

КФП № 16 Квилинг

Хайде да навием лентичките!

Ето,че дойде момента и аз - Greta да ви предизвикам.
Убедена съм,че тези,които ме познават вече знаят какво съм ви замислила.
Предизвикателството тази седмица е свързано с любимото ми хоби- Квилинг,Куилинг,Quilling или както си пожелаете.

Ако не сте квилинг маниак,моля, не бързайте да се отказвате!

Моята идея не е да видя сложни квилингови композиции,а дори напротив.Покажете ни как ще използвате квилинг във вашата картичка,как ще го съчетаете с всичко останало.Можете просто да навиете няколко лентички или да използвате готов квилинг елемент. Ако искате му отредете централно място във вашия проект или просто допълнете някое красиво цвете с квилинг завъртулки или листа.
Но стига съм подсказвала, оставям ви да развихрите своето въображение и да се забавлявате!
А това са моите картичкa за квилинг вдъхновение и наградата.

Благодаря на Грета за предизвикателството. Искам и да я поздравя за Рождения и ден, който беше вчера. Честито и ти пожелавам да създадеш още много прекрасни творби.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 15 на Двете Елши Покажи ми своята мечта!. Крайният му срок е 12,30 в събота 15 май.