Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

17 април 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 12 Обзор

Здравейте отново с обзора на Картичкофурийско предизвикателство № 12 Истинска ръчна изработка!
В него участваха 25 картичкофурии и 46 картички. Благодаря на всички за участието.

Това е коментарът на Ле на приключилото предизвикателство:

За съжаление при изтеглянето на победителя в Картичкофурийското предизвикателство 12 - "Истинска ръчна изработка" някои от чудесните картички, няма да бъдат включени, защото не отговарят на условието за ръчно изработена декорация и изцяло авторска, поради използването на печат, прерисуването на печат за който авторски права притежава някой друг, заради използването на готови елементи, които са основна декорация на проекта, и заради участието на творбите в две картричкофурийски предизвикателства.

Държа да допълня, че това в никакъв случай не е подценяване на творбите, нито на уменията на всички картичкофурии, нито на творческите им идеи, не бих си позволила да оценявам някого, нито да коментирам качеството и замисъла, единствено бих споделила собствените си впечатления и оценила усилието.
Условията на предизвикателствата обаче са предварително описани и спазването им се подразбира, тъй като самото участие би трябвало да заявява именно съгласието им с тях.
Лично аз харесвам творбите ви, и не държа толкова на датата, дали са преди или след задаването, дали участват само на едно място и тн., но го дължим, заради всички участници и заради творческата ни солидарност и уважение.
Избирането на победител е на случаен принцип.
Тъй като всички картички са различни, уникални и изключително ценни, единственото поставяне на картичкофуриите на равен старт е изпълнението на условията.

Още веднъж всичките ви картички са прекрасни, вдъхновени, забележителни
Благодаря на всички за участието им и за това, че споделихте Красотата, която само творци могат да сътворят и преобразят.
Станахме свидетели на много и различни виждания, видяхме как моливи, конци, прежда, плат, хартия и сатен могат да заживеят свой собствен живот.
Благодаря на всички,
победителя е само един, но награждавам всички ви виртуално с тази публикация.
ДО скоро в следващото КФ предизвикателство!
Ле

А сега победителя


Това са Мария § Симеон. А това е картичката победител.


Мария и Симеон честито. За да получите наградата на Ле ви моля да напишете адреса си на имейла на блога. Също така сте и Картичкофурии на седмицата. Можете да сложите банера на блога си и да добавите КФП № 12 9-16 април.

Това е слайда на всички участвали картички:


Вижте и предходната публикация, където съм добавила картичките и украсите, които не отговаряха на условията за участие.

А това са картичките на Мария и Симеон, които отпаднаха от жребия, тъй като не отговаряха на условията на предизвикателството.Участвайте и в новото предизвикателство Картичкофурийско предизвикателство № 13 Ретро картичка. Крайният срок за него е 12,30 ч в събота 25 април.

И да не забравите да се запишете за първото Blog Candy на Картичкофуриите. Не пропускайте шанса да спечелите чудесната награда.

И едно уточнение. При махане на линковете от Мр Линки стана малък гаф и той си пусна собствен победител. При всички предизвикателства до сега изборът е правен с Рандом генератора и затова ще продължа да използвам него. Моля това, което се е получило като коментар под листа с линковете да не се зачита. Извинявам се на Деляна, че без да искам съм я заблудила. Моля я да опита своя шанс при следващите предизвикателства.

Картикофурийско предизвикателство № 12 - линкове извън жребия

В това Картичкофурийско предизвикателство се сблъсках с нещо, което не ми се иска да отмина.
Мили момичета, Картичкофурии като блог за предизвикателства си има своите правила и аз искам да ви помоля да ги прочетете когато участвате.
Картичките и украсите показани в този пост няма да участват в жребия за наградата на Ле, защото са картички създадени и публикувани, преди задаване на предизвикателството; едната картичка бе пусната и в предходното предизвикателство и въпреки, че много харесвам оригиналната великденска украса, която сте показали, тя не е картичка.

Дани
Deljana Ivanova

Мими


Краси


Благодаря на Дани, Deljana Ivanova, Мими и Краси, които показаха своите чудесни творби.
Надявам се да продължат да участват в предизвикателствата на блога и да създават нови картички.
Ivolina